Anonim

Blackmores natt - diamanter och rost

Jag undrade om det någonsin hade visats i mangan eller anime av Blackbeard som hade den ikoniska tatueringen av Whitebeard Pirates på ryggen. Jag kommer inte ihåg om det krävdes av besättningen att få tatueringen men det verkar som om många av dem har det.

Whitebeard's pirater fick tatueringen av Jolly Roger av respekt eller för att bevisa deras associering till piratbesättningen. Det är säkert att anta att Blackbeard inte sportade tatueringen eftersom det inte var obligatoriskt för alla att få tatueringen. Så det skulle betyda att Blackbeard inte har setts med Whitebeard-tatuering.

Whitebeards flagga är den för en vanlig Jolly Roger med en stor mustasch och ett kors bakom sig. Många högt rankade besättningsmedlemmar bär vitskäggsflaggsymbolen på sig, inklusive ess som ses ha det tatuerat på ryggen och vara extremt stolt över det.

Enligt vad jag har sett har flottans befälhavare tatueringar och svartskägg ville inte ens vara flottans befälhavare. Som hämtat från wiki: - att ha tillbringat några decennier på deras skepp, till och med avvisa chansen att bli befälhavare bland besättningen, även om det sannolikt var en åtgärd för att inte göra sig ökänd innan han var redo att avslöja sina planer. -

1
  • 1 lägg till en referens (t.ex. kapitel nr) till ditt senaste uttalande