Anonim

Börjar med Naruto 2020 - ULTIMATE klockguide

Jag är inte ny på Naruto-serien. Jag är också uppdaterad med vad som just nu händer (Madara vs Naruto & Sasuke). Men jag vill veta detaljerna om hur allt hände. Från vilket avsnitt ska jag börja titta på? Jag vill åtminstone börja efter hela Pain-berättelsen och runt där det fjärde Ninja-kriget börjar. Någon som har en idé om var jag ska börja?

4
  • Först bör du titta på avsnitt 42. Sedan bör du titta på avsnitt 39, sedan avsnitt 104 och sedan avsnitt 96, följt av 11, 124, 138 och 8. Det borde komma igång
  • Men för allvar, börja med avsnitt 1, eller vilket avsnitt som är det senaste du inte har sett. Naruto är inte en mycket episodisk show. Det lämpar sig inte riktigt bra för att börja någonstans i mitten.
  • @SamIam har rätt, Naruto är inte en av de shower där du kan börja i mitten och fortsätta. Jag menar att det kan finnas en förändring där du kan börja i mitten, men de kan nämna något från det förflutna. Det kan förvirra dig.
  • bör du börja med Pilot kapitel där Kyuubi är Narutos pappa. .

Ta en titt på Naruto-bågens wiki-artiklar jag hittade fjärde världskriget i shinobi: konfrontation är den båge du letar efter.

Eftersom detta är den punkt där det fjärde ninjakriget startar.

Det spänner över volymerna 55 till 59, eller mer specifikt, täcker kapitel 516 till 559 i manga och avsnitt 261 till 270, och plockar också från 272 till 289 i Naruto: Shipp den anime och senare plockar upp från avsnitt 296 till 310 och 312 till 321. De sex episoderna av Power Arc, tillsammans med två andra, visades under tiden. Denna båge föregås av fjärde världskriget i Shinobi: nedräkning och följt av fjärde världskriget i Shinobi: klimax.

Så du kan antingen börja vid kapitel 516 eller om du föredrar anime, börja vid avsnitt 296 av Shippuuden för att hoppa över smärtbågen och hoppa rakt in i kriget.

Jag skulle dock råda dig att bara titta på allt. Om du inte vill titta på 17325 minuter med non-stop anime. Du kan också titta på guiden Vad kan jag hoppa över

Jag rekommenderar att du börjar från början. Om du försöker hoppa runt kommer du att sakna en hel del av nyckeldynamiken mellan karaktärerna ... även om det finns mycket fyllmedel, ibland innehåller fyllningsepisoderna mer bakgrundsberättelse än du förväntar dig.