Anonim

Afrikanskt hår och dess betydelse: Anslutning till vår ande (ENG ESP-undertexter)

Såvitt jag vet ärvde titanväxlarna sin makt när Ymir Fritz dog och hennes makt delades mellan hennes nio ättlingar. Men hur är det med de tanklösa titanerna, de som inte är titanväxlare och hela tiden titaner, vad är deras ursprung och varför skapades de?

I grund och botten går det så här

Alla äldste (ättlingar till Ymir) har möjligheten att vara en titanväxlare. Men för att kunna använda de icke-titan-växlarna uppfann Marleyans (deras fiende som besegrade dem tidigare) något som en spruta som när de injiceras till en Eldian förvandlar dem till en titan och eftersom de inte har den ursprungliga titan krafter, de kan inte kontrollera titan och förvandlas till en sinnelös titan som tvingas se människor dö av deras hand och inte kunna göra någonting.

Men om du frågar vad de tanklösa titanerna gör utanför murarna

Eldians kung och innehavaren av grundarens titanmakt flyttade sitt folk till en ö som kallades paradisön och skapade murarna för att hålla fiender och de som ville missa användningen av titanerna borta. Men marleyaner byggde en egen mur runt ön och någon av de äldste som bodde bland marleyerna och gjorde ett oförlåtligt brott förvandlades till en sinnelös titan och släpptes till ön och utanför de ursprungliga murarna.