Anonim

『TBOE』 Romeo och Cinderella - Miku Hatsune - engelska Redux

Min fråga är uppdelad i tre delmängder som har stört mig under en tid nu. Men de är alla relaterade till ett teoretiskt sätt att få djävulens fruktförmågor.

  1. I återblickarna från Big Mammas förflutna "försvinner" mor Caramel och alla Linlins (Big Moms) vänner efter hennes matramp. I bakgrunden ser vi Streusen, och han är uppenbarligen livrädd över vad som hände. I anime stod det att mor Caramel försvann. Big Mom själv har inga minnen om händelsen.

Är det en tillfällighet att Big Mom har exakt samma djävulens fruktförmåga som Mother Caramel? Eller kan det vara så att mor Carmel ätits av Big Mom?

  1. Om vi ​​antar att (1) är sant, kan vi också anta att äta Devil Fruit-användare kommer att ge en person fruktens förmåga?

Om så är fallet, är det nödvändigt att äta hela djävulens fruktanvändare, eller skulle personen behöva "bara en bit", som hur bara en bit räcker för att uppnå förmågan från frukten?

  1. Om (1) & (2) är sanna, kan detta hjälpa till att svara hur Blackbeard stal Whitebeards "Earth quake" djävulens frukt förmågor?

Jag vet att den sista frågan bara är en spekulation, för vi vet inte varför Blackbeard kan ha två krafter, och det finns några teorier där ute varför han kan. Men kunde detta förklara hur Blackbeard fick Whitebeards förmågor?

Svaren är 3 olika nivåer av "Jag vet inte".

  1. Även om vi tekniskt inte vet det, tror jag att vi kan säga att Big Mom förmodligen åt mor Caramel och de andra barnen. Även om det kan finnas några överlevande antyddes detta starkt av scenen i fråga. Hon demonstreras att göra liknande saker senare i livet under liknande situationer. Dessutom kan vi spekulera i att Big Mom är så känslomässig med Mother Caramels fotografi för att hon förnekar. Jag skulle faktiskt vara intresserad av att höra andra tolkningar men jag är säker på att hon sa att "mamma" att äta en stor konfekt var exakt det ögonblicket.

  2. Vi vet inte. Medan hon visar sig ha mor Caramels förmåga strax efter att ha ätit henne åt hon mycket under det evenemanget. Det är troligt att om det fanns någon frukt i området, skulle de ha ätit det också (djävulens frukt eller inte). Vi vet att djävulens fruktöverföring visade sig vara omedelbar med salamanderfrukten så timing är vettigt.

Låt mig ställa dig dessa frågor att tänka på:

  • Hur fick Bartolomeo, kannibalen, sin djävulens frukt?
  • Har vi någonsin sett någon annan kannibal eller varelse äta någon med en djävulens frukt? Om en Sea King skulle äta en DF-användare skulle han nästan omedelbart dö.
  • Vad innebär att äta? Luffy har bitits och / eller sväljts vid ett antal tillfällen.

Vi vet naturligtvis att om du äter Luffy får du matförgiftning (Oda sa det).

  1. Vi vet definitivt inte. Jag är säker på att vi så småningom kommer att lära oss vad som hände så länge som Oda fortsätter att skriva. Vad som än hände kommer att vara mer komplicerat än bara kannibalism eller att ge rätt frukt. Jag kommer att notera att hålet i White Beards bröst skulle göra det enkelt för Black Beard att komma åt antingen magen eller hjärtat utan att vi märkte att han tog det.
2
  • 1 Jag har haft en annan tanke som kan ge insikt. Hennes sol gjordes av Mother Caramel istället för Big Mom. Jag förväntar mig att om mor Caramel hade dött på ett vardagligt sätt, skulle Prometheus ha försvunnit eftersom det inte skulle finnas någon Soul-Soul Fruit-användare vid liv. Soul-Soul-fruktöverföringen måste därför ha varit under dödsakten för att det inte finns någon punkt där Prometheus skulle försvinna.
  • 1 Jag tror att du måste äta hjärtat för att "stjäla" df-kraften från en person direkt. WB hade ett stort hål i bröstet när BB stal hans df-kraft.

Det är starkt underförstått att Big Mom äter Mother Carmel men jag tvivlar på att vi någonsin kommer att få en 100% bekräftelse, kanske om någon som bevittnat det nämner det någonstans.

Även om det är sant (att du kan äta människor för att få sin makt) skulle det inte fungera om du äter en del av dem, åtminstone baserat på vad vi vet hittills. Det kan bara finnas en aktiv fruktanvändare och vi vet att de måste dö först innan de kan överföras till någon annan. Så varför är det kanske sant att du kan få DF-makt om du äter en del av någon, jag skulle säga att den personen måste dö också för att få makt.

Så ja kanske det är ett sätt BB fick sin makt men hittills kan vi inte vara säkra, vid det här laget är det bara en annan teori.

Det verkar som om Linlin av misstag åt mor karamell. Inte bara karamell utan också några om inte alla barn som finns där. Det finns ingen annan förklaring till att Linlin fick karamellkrafterna såvida inte Karamell dog där plötsligt och det var lyckligtvis lite frukt där som Caramels krafter överfördes till och Linlin åt det.

För svar på din andra fråga är det inte bekräftat men personligen tror jag att överföring av makt från DF (Devil Fruit) måste vara möjligt om du äter hela personen.

Som vi såg med Ceaser Clowns husdjur Smiley när han dog överfördes hans DF-makt till en frukt, och många DF-användare har tappat sitt blod, men om de inte dör förlorar de inte sin DF-förmåga. Så det måste vara nödvändigt för en person att äta en annan person eller äta lite av dem efter att de dör och innan deras DF-kraft överförs till någon frukt eller någon annan. Observera att allt detta är specifikation och kan också vara förklaringen till hur Blackbeard fick sina befogenheter, inte varför han har flera DF: er

Det är 100% att Linlin åt morkaramell. Det finns inget annat sätt hon kunde ha fått själens själsfrukt. Och hon hade det direkt efter att de försvann. Varför tror du annars att jätten sprang i skräck. Den enda anledningen till att världen inte vet är att jätten ens vill nämna mamas namn. De hatar henne så mycket. Och när man får djävulens fruktkrafter från att äta någon måste hela kroppen sväljas och smälta. Jag tror att djävulens frukt sitter i mitten av användarnas mage. Och jag tror att svart skägg bara tog frukten från vit skäggkista. Vilket egentligen inte gör eftersom eftersom när du dör är din djävulens frukt misstänkt att visas slumpmässigt någonstans i världen. Och vitt skägg var redan dött. Det är som hur djävulens frukt slumpmässigt dök upp på punk-fara i påsen med äpplen. Det var en riktig djävulens frukt inte ett leende. Men jag är verkligen en noob i ett stycke. Jag började bara titta på den för en månad sedan och jag är på avsnitt 840. Avsnitten som hon äter mamma.

Här är några extra punkter att tänka på som jag inte såg ovan

Det fanns 2 vittnen till händelsen som känner till "sanningen" men den lämnades medvetet tvetydig för USA, betraktaren - det vill säga, vad du TROR hänt kommer sannolikt att vara en felriktning så att avslöja "sanningen" är förvånande senare. Det finns ingen anledning för Oda att plantera vittnen annars! Han lämnade medvetet vad de vet en hemlighet!

En av hennes döttrar kan manipulera minnen, det här kan vara en framtida plotapparat för att avslöja stora mammas eller kockens minnen.

Karamels förmåga är direkt kopplad till själar och att ge / ta liv. Jag vet inte vad hon kan, men det finns verkligen utrymme för en varning här där hon kunde överföra eller fragmentera sin själ. Jag tror att detta har något att göra med Caramels förmågor som överförs till BM. Det är alldeles för osannolikt att BM skulle hitta rätt djävulens frukt så snart efter. Dessutom lämnades Caramels kläder kvar. Idk, det lägger inte till.

Om kannibalism - min första instinkt var att säga BM åt Caramel och vänner. Nu tror jag att det är definitivt att hon inte gjorde det.

  • att äta någon dödar dem (mitt svagaste argument, men döda fruktätare avstår från sin makt och frukten är återfödd någon annanstans) Det här blir vackert men om du anser att Linlin åt karamell och hon dog inte v_v kan en bit vara konstig så
  • LinLin har sedan dess funnits runt HUNDRADS av fruktätare inklusive hennes egna barn. När hon rasar är hon som godzilla och trampar på allt och äter mat. Men hon äter inte människor. I alla historiens testscenarier har hon dödat sina egna barn och fiender och jättar i raseri men aldrig ätit dem (hon kommer att sakta ner och äta deras livskraft istället). OM du tror att kannibalism överför djävulens fruktkraft måste du acceptera att det att vara en djävulens fruktätare och äta en annan djävulens fruktätare får samma konsekvenser - dvs döden. En djävulsk fruktätare kan inte äta två frukter.
  • roligt men i populära mythos är det jättar som äter människor, och LinLin är inte ens en riktig jätte. Hon verkar inte ens gilla kött - du ser bara henne äta godis och godis.
  • Någon tog upp Bartolomeo. Hans "maneater" är ett ordspel på japanska, som liknar engelsks fras "vad äter dig", dvs han retar människor mycket, han äter dem inte bokstavligen. Men på japanska kan frasen betyda antingen
5
  • -1 för delen, "Hans" maneater "är ett ordspel på japanska, som liknar engelsks fras" vad äter dig "dvs han retar människor mycket, han äter dem inte bokstavligen. kan betyda antingen ". Den japanska termen 人 食 い betyder bokstavligen "en person, ett djur etc. som äter mänskligt kött eller attackerar människor för ett sådant ändamål". Det är INTE ett ordspel. Se definition: weblio.jp/content/%E4%BA%BA%E9%A3%9F%E3%81%84
  • Mitt bevis finns på wiki Trivia-sektionen i ett stycke - onepiece.wikia.com/wiki/Bartolomeo "Bartolomeos epitel" Cannibal "är faktiskt en ordlek." Att äta människor "betyder att" håna dem "på japanska. På engelska är det också en hänvisning till frågan "vad äter dig?" när en person är irriterad. "
  • Det finns gott om felaktig information i Wikia, inklusive den rad du citerade. Definitionen jag gav är mycket tydlig för dem som faktiskt förstår japanska språket.
  • Vid ett tillfälle, idk när exakt men bartholomeo visas med en kille som grillar på en spott i anime-dressrosabågen.
  • De "rostande piraterna på en spott" nämndes av Gatz under Bartolomeos introduktion vid Colosseum. Förmodligen det och / eller hans tänder är ansvariga för epitetet "kannibal". Jag tvivlar på att han faktiskt är kannibal, eftersom Gatz inte nämnde det när han listade upp sina kränkningar (och det är knappast något som skulle utelämnas).

Bara för att vara konstig och tänka lite på saker låt oss inte glömma jätten som åt den lilla lilla frukten (det är nog inte det men jag kände inte att jag sökte) blev sväljt av Luffy och använde sedan sina krafter för att expandera Luffy

1
  • Kanske för att han inte var död. Men det här är en bra poäng