Anonim

NARUTO UZUMAKI || PERANG NINJA 4 NARUTO ALIANSI SHINOBI VS OBITO UCHIHA JUBI SUB INDO FULL HD

Jag undrar varför Minato kategoriseras som en Jinchuuriki, med tanke på följande:

  1. Madara kunde inte vara Ten-Tails värd eftersom han är animerad och han måste tvinga Obito att återuppliva honom

  2. Minato är animerad, precis som Madara, och ändå har han halva Kurama inuti

    1. Det är möjligt att han förseglade halva Kurama i honom innan han dog, och ändå varför i helvete inte Kurama reinkarnerades
    2. Eller Kurama förseglades på ovanligt sätt att Minatos fall trotsade normen för försegling av tailed djur
2
  • Jag tror att den andra kurama inte dog när den förseglades på en döende värd som är den 4: e Hokage. Han har precis tätats inuti Shiki F jin.
  • Jag undrar också varför kan Madara inte vara en jinchuuriki, men de återupplivade före detta jinchuirikis kan.

Låt oss göra saker raka:

  • Den tidigare Jinchuuriki, reanimated och reinfused med deras respektive Bijuu, hade Yin-element stång kanal chakran tillbaka från Gedo Mazo. När Tobi hade tagits bort var han tvungen att snabbt försegla dem inuti statyn eller riskera att de befriades.

    Tätningen var inte en permanent tätning, som Naruto eller Killer Bee, utan en tillfällig tätning som användes för att slåss och sedan enkelt ta bort.

  • Minatos fall är lite annorlunda. Minato använde Shiki Fuujin för att försegla Kuramas Yin-halv inuti sig själv, men sedan, han själv blev förseglad, tillsammans med Kuramas hälft, i dödsguden. Det är därför Yin-halvan av Kurama aldrig återupplivades (Eftersom den fortfarande var förseglad), och det var därför när Minato återanimerades med Edo Tensei, var Kurama redan en del av affären.

  • Madara kan dock inte vara en Jinchuuriki för när han dog var han inte det. Edo Tensei återupplivar människor i vissa stater i deras liv (vanligtvis vid deras död, men inte alltid), Madara var ingen Jinchuuriki när som helst i sitt liv.

Minato (4: e hokage) sa till och med att han förseglade halva de nio svansarna i Naruto som han förseglade yang hälften av de nio svansarna i Naruto medan de förseglar yin hälften i honom själv ... vilket betyder att just nu både Naruto och Minato är jinchuriki av de nio svansarna.

1
  • 1 Kan du lägga till ditt svar när detta sa, så att framtida läsare kan hitta det?

Nej, Minato var inte en Jinchuuriki. Han använde reaper dödsförsegling för att kontrollera överflödet av chakra för att innehålla svansdjuret inuti hans kropp.