Anonim

GEOGUESSR # 3 med Vikkstar & Tobi (GeoGuessr Challenge)

När jag kämpade med Tobi har jag sett ninjor som teleporteras till en plats, som är ett mörkt rum med golv som består av block.

Är det en riktig plats som en grotta någonstans långt? Eller är det Tobis undermedvetna?

Motivering krävs när man överväger en slagsmål mellan Tobi och Kakashi-Naruto.

När Kakashi teleporteras till den platsen motverkar Kakashi med Kamui som får Tobi att blöda (hosta blod). Och Kakashi lyckas återvända till stridsfältet.

Det förklaras mer detaljerat i mangan. Anime-tittare skulle inte veta exakt vad Tobis makt är.

Den platsen är en alternativ dimension, unik för honom.

Egentligen, eftersom Tobi har samma öga som Kakashi, delas deras dimension. Tobi kan fritt infoga och extrahera objekt till / från sin dimension. Kakashi kan tydligen infoga saker på avstånd och extrahera dem direkt från hans öga.

Kakshis motattack hände för att Tobi använde sin Kamui för att teleportera en del av honom (som skulle träffas i den "riktiga" världen), till den alternativa dimensionen. Kakshi väntade i den alternativa dimensionen och slog honom därifrån (i magen och fick honom att spruta blod). Kakshi återvände senare till den verkliga världen med sin egen Kamui.

2
  • 1 Tobi has the same eye as Kakashi, their dimension is shared. det förklarar om Kakashis motattack .. accepterat
  • 2 Grattis på 2k: P

Det är en annan dimension. Med sin Mangekyo kan han teleportera objekt till en annan dimension.

Kakashi gjorde detta med Deidaras arm och sin explosion, men släppte den någon annanstans på grund av chakraanvändning. Tobi verkar ha förmågan att hålla objekt i andra dimensioner så länge han vill.

5
  • så det är en riktig plats?
  • @Sai: Ja, det stämmer.
  • 3 Det är faktiskt felaktigt. Itachis är en annan teknik som äger rum i offrets sinne. Det är inte en riktig plats, till skillnad från Tobis.
  • 1 @MadaraUchiha: Ja, Itachis är en genjutsu och Tobi's inte. Rätt?
  • 2 @JNat: Korrekt, Tobi's är en rymdtid ninjutsu, en ninjutsu som böjer rymd-tid-kontinuiteten. Itachis är dock en genjutsu, det manipulerar chakra i motståndarnas hjärna och får honom att hallucinera.