Anonim

Hoshigami: Ruining Blue Earth-spelprov - Playstation

I Kapitel 197 av mangan använder Hitoshi Shinso samma fångvapen av tyg som Shota Aizawa använder. Finns det någon anledning till att Aizawa och Shinso använder samma typ av fångvapen? Fick dessa till Shinso av Aizawa?

Finns det någon anledning till att Shota Aizawa och Hitoshi Shinso använder samma kläder? Hjältar har möjlighet att använda supportartiklar. Eftersom han utbildades av Aizawa lärde han sig om samma tekniker som Aizawa använde för bindande tyg. Kom ihåg att Shinsos karaktär lätt motverkas av att hans motståndare inte svarar honom, så att använda en bindande tyg skulle komplettera för hans brist på en motattack om det någonsin händer. Det är den enda förmågan han har som är nära en stötande typ och som direkt kan skada hans motståndare.

Samma gäller för Aizawa. Utan trasan, säker på att han kan avbryta utmaningar men motståndaren kan fortfarande röra sig. Därför använder båda samma tyg för att hjälpa dem i situationer där deras konstigheter (hjärntvätt och radering) skulle vara värdelösa.

Fick dessa kläder till Hitoshi Shinso av Shota Aizawa? Jag är inte säker på om det någonsin nämnts direkt att det gavs till honom men Shinso utbildades av Aizawa, som kort ses från en flashback i Kapitel 214. Det är möjligt att det var och också att han lärde sig av Aizawa hur sedan han kunde använda det, som det ses i Kapitel 197.

2
  • Tränade Aizawa personligen eller vad och varför? Ses det i mangan?
  • @Pablo Ja, han tränade honom personligen. En kort återblick visas i kapitel 214.