Anonim

TRÅLNING MED HERMES | FISKEBARENTS HAV

Liknar befälhavaren på The Ryozanpaku Dojo vissa stereotypa beskrivningar? Om de gör det, vilket stereotyp utseende skulle detta vara?

3
  • Du menar som "läskig gammal man" personlighets saker eller saker som har att göra med kampsport?
  • personlighet grejer
  • Den här frågan är för bred, se hjälpcentret för hjälp med att göra din fråga mer specifik.

Du är nog bättre med att titta över denna TV Tropes-sida eftersom det finns många vanliga stereotyper / tropes som dessa karaktärer är knutna till.

Kenichi är typ av en gag-show ovanpå shounen slåss så det är så fylld av stereotyper att det är svårt att lista dem alla.

Stereotypisk är kanske inte det rätta ordet för att beskriva mästarna, men de har alla gemensamma personligheter jämfört med de miljontals stridande mangorna där ute. Jag tror att det skulle vara bättre att förklara det eftersom ingen mästare har en verkligt unik personlighet som inte finns i andra serier.

Här är några av deras följande cliche-personligheter:

Kensei Ma (Kung Fu) - Pervers, passiv
Apachai Hopachai (Muy Thai) - Brainless brawn, men ändå mjuk på insidan
Shio Sakaki (Karate) - skrytande, tuff, slagsmål
Koetsuji Akisame (Judo) - Cool, lugn, samlad taktiker
Shigure Kosaka (vapenexpert) - Tyst, dödligt, mystiskt
Hayato Furinji (Furinji-stil) - Superman

Som du kan se är deras personligheter ganska vanliga i andra karaktärer från andra serier. Det finns inget personlighetsmässigt som gör dessa karaktärer unika.

Extra sidoanteckning: I motsats till hur mangan beskriver Akisames stil som Jujutsu, är det realistiskt Judo. Sakakis stil är också tekniskt Karate-do i motsats till Karate-jutsu.