Anonim

Hunter Pet Guide - World of Warcraft - BfA 8.2

Hur fick karaktärer i Hunter x Hunter sin specialisering eller affinitet? Det sägs att specialiseringen eller affiniteten baseras på den potential karaktärerna fick under sin födelse. Kan de ändra specialiseringen eller affiniteten de har bara genom att tänka eller träna? Men om de kan, hur kan de träna något de inte har? Som om de inte kan skjuta ut auran, hur får de specialiseringen av att skjuta auren genom träning?

Och hur kommer det sig att Franklin kan skjuta aura ur händerna när han föddes med mänskliga händer? Hur förvärvade Chrollo trollformler när det inte finns någon att träna med i ödemarken?

4
  • Kan jag se din redigerade fråga? @Gods
  • @kit Jag föreslog inte en redigering eftersom jag vill att OP ska klargöra vad han / hon behöver veta exakt. Från och med nu antar jag att han / hon bara vill veta om det är möjligt att ändra Nen-specialiseringar genom träning eftersom det är frågan.
  • Kan jag veta vad står OP för?
  • @kit OP hänvisar vanligtvis till den som ursprungligen postade frågan.

Kan jägare ändra sin specialisering genom träning? Nej, de kan inte, så enkelt. Mangaen visar inte heller att de kan (jag har läst upp till arvet för Succession Contest). Jag har också ännu inte sett en Nen-användare som har en anknytning till en aura som ändrade den via träning, vilket visar att för närvarande det är omöjligt att ändra Nen-affinitet via träning. Nen-användare har bara en enda affinitet mot en av de sex auratyperna.

Som förklaras av Kurapika i Volym 12, kapitel 108, om exempelvis en trollkarl försöker lära sig andra förmågor än sin egen affinitet eller egen typ, skulle den maximala färdigheten eller behärskningen han / hon kan uppnå på dessa andra färdigheter (utsläpp, manipulation etc.) vara lägre jämfört till när du använder färdigheter som trollkarl. Detta innebär att en Nen-användare som är en Conjurer fortfarande kan använda förmågor utanför Conjuration men med mindre styrka och effektivitet. Nedan visas Kurapikas maximala behärskningsnivå på alla auratyper.

Kurapika är dock ett av undantagen. Han kan ändra affinitet när ögonen blir skarlet, som visas i Volym 9 Kapitel 83, så han blir specialist från att vara ursprungligen en trollkarl, vilket gör att han kan få tillgång till alla sex Nen-aura-typer. Således kan någon ändra affinitet genom att födas som en Kurta, som har de scharlakansröda ögonen. Sedan, som att ha en affinitet mot en viss Nen-typ, uppnås detta inte genom träning eller på annat sätt utan genom att födas med det. Om jag minns rätt var Kurapika den enda som visas i mangan så här.

Varför kan Franklin skjuta aura ur händerna när han föddes med mänskliga händer? Hans händer är mänskliga. Jag har ingen aning om var du antar att hans händer är något annat än mänskliga. Hans fingertoppar var det enda han klippte (Volym 9 Kapitel 76) upp till de distala falangerna. Detta, som nämnts i wiki,

... krävdes inte ... men eftersom självpåtagna begränsningar kraftigt kan förbättra Nens förmågor ökade kraften i varje kula dramatiskt

Han skjuter bara aura från fingertopparna. Hans hand är inte mekanisk eller ihålig och detta skulle vara meningslöst eftersom auren kommer från kroppen, inte från en lagring i handen. Frank valde bara att släppa ut det i fingertopparna snarare än i andra delar av kroppen.

Hur förvärvade Chrollo stöld av stavningar när det inte finns någon att träna med i ödemarken? Återigen har jag ingen aning om var du fick informationen att ingen bor i Meteor City. Det finns människor där, det är här Phantom Troupe har sitt ursprung, men de finns bara inte i några officiella register. Det betyder inte att de också fysiskt inte finns. Hur Chrollo förvärvade sin förmåga, det diskuterades aldrig i mangan.