Anonim

Duck Song 2

I grund och botten finns den här manliga studenten i gymnasiet. Vaknar och jag är ganska säker på att han är förbluffad och osäker på var han är. Men sedan går en kvinnlig student med ett katana-svärd in och sätter sig ner. Han ser henne, hon ignorerar honom. Hon har långt hår och glasögon och är väldigt lugn och visar ett seriöst, inget känslomässigt ansikte. Alla i klassen verkar ha kul att chatta med det. Och så snart klockan ringer för att klassen ska börja. Varje elev börjar döda varandra. Flickan med katana som gör mest arbete, halshuggar eleverna och vad inte. Den manliga karaktären som vaknade är freaking och gömmer sig och vet inte vad som händer. Flickan med katana kommer nära att döda honom men jag tror att hon sparar honom och det är det första kapitlet.

0

Yakuza tjej

Senguu Fumihiro är en ung pojke som lovade sin döende mormor att hitta en bra fru åt sig själv. Med denna avsikt registrerar han sig i en prestigefylld skola men den första dagen blir hans värld upp och ner när alla elever börjar döda varandra och en av dem till och med blir ett monster. Han räddas av en flicka som heter "Akari", skickas för att skydda honom av en av fraktionerna som styr skolan.

Det låter som blod c för mig, om flickan huvudsakligen bär rött och svart med rundade glasögon samt långt svart hår i svinsvansar så ja det är Blood c.

1
  • nej. Jag kollade, inte den. Huvudpersonen är en kille som är mycket freaked på grund av det faktum att alla dödas precis framför honom.