Anonim

Extrem produktivitet: Hur man skriver 20-plusböcker per år (The Self Publishing Show, avsnitt 197)

Jag tittade på Naruto och såg många element som shinobis använde och jag vet inte namnen på dessa element eftersom undertexten jag tittade på Naruto med inte var engelska. Känner du namnen på 6 element ?. Till exempel kunde Rikudou sennnin använda de 6 elementen och vad hette de 6 elementen?

Tack.

3
  • Varför blev den här frågan nedröstad? Lämna en kommentar när du diskuterar. Rösta inte bara ner. Och jag vet inte vad som är problemet med min fråga därför är det ingen kommentar.
  • naruto.fandom.com/wiki/Nature_Transformation Ta en titt. Det förklarar nästan allt du vill veta.
  • @RigaCrypto tack så mycket. det berättade mycket för mig.

Chakras grundläggande naturutsläpp är 5: Eld (Katon), Vind (Fuuton), Elektricitet (Raiton), Jorden (Doton) och Vatten (Suiton), vilket speglar troligen buddhismens element plus elektricitet.

Yin och Yang nämns för långt, även om de inte riktigt förklaras, men i grund och botten är de huvudkomponenterna i chakra: mental energi (Yin) och fysisk energi (Yang) förenas för att skapa flödet av chakra, vissa Shinobi är mer skicklig på vissa (som Nara-klans Shadow Possession-tekniker som använder Yin-frigöring ofta, eller Akimichi-klans kroppsutvidgningstekniker som använder Yang-release) mer än andra.

2
  • Kan vi kalla elelementet blixt? Är det el eller blixt?
  • Även om det kallas blixt eftersom det baseras på det faktum att ninja, i antiken, bara kunde tänka på den naturliga blixtarna som ett koncept för el (de hade inte datorer som vi ser under anime), skapas chakranaturen av forma chakra till el. Bonus: Kakashis Chidori är bara en blixtnedslagsteknik, den kallas Lightning Cutter (Raikiri) efter att han faktiskt klippt en blixt från himlen och yadda yadda; Sasukes ultimata elteknik, Kirin, använder faktisk blixt, så det kan betraktas som den enda riktiga blixtnedsläppet.