Anonim

Return Of By The Numbers # 123 1

Jag vet att varje smärta använde en annan teknik, men jag är intresserad av att veta om det fanns någon skillnad mellan dem förutom deras förmågor?

Jag tror ja, tänk bara på det, när Naruto kämpade mot Yahiko (Pain), titta bara på storleken på den kampen ... Nio-svansarna kämpade nästan med honom! vid full kraft, ändå motstod han ... Smärtan krossades helt med en hög kraft, men han tål dock, och efter att han slogs med den gigantiska klippan, och han ifrågasatte Naruto om han kände smärtan nu.

Så jag tror, ​​för Nagato älskade Yahiko så mycket, för vilket han gjorde honom starkare, snabbare och motståndskraftig mot skador[genom att skicka honom mer chakra] ...

Och som andra tanke hade han kanske fler chakrastavar än de andra, så hans kropp kan hantera höga skador, vilket gör Nagatos arbete lättare. På så sätt kontrollerade han Yahiko med mindre problem och gjorde honom starkare samtidigt

4
  • men om Yahiko var så stark, hur kommer det då att han besegrades av enbart Rasengan?
  • det beror på att Yahiko var utmattad ... Nagato nådde sin gräns .......
  • Jag tror att han var utmattad, glöm inte, han kämpade mot Nine-tails, han tvingade Shinra Tensei och Chibaku Tensei till det yttersta, plus när han blev fångad av den Rasengan var han helt off-line ... redigera: Jag Jag undrar inte ens varför jag och Kakashi tänkte samma sak :))
  • Och för att inte glömma att det för Nagato alltid var Yahiko som var ledaren för Akatsuki (gamla och nya, båda). Så även för de sex smärtorna gjorde han Yahikos kropp till den överlägsna genom att lägga till fler chakrastavar och därigenom överföra mer chakra jämfört med de andra.

För att vara ärlig kände jag att sättet som en ninja använder och hanterar sin kraft gör dem starkare. Jag kan verkligen inte kommentera om det fanns någon skillnad i makt bland de sex Rinnegan-användarna.

Varför säger jag det här?

Minns händelsen mellan Sasuke och Itachis kamp. Sasuke använde sin Sharingan mycket effektivt när han kämpade mot Itachi.

Så kort sagt: det beror helt på hur en hjulspelare använder vapnet.

Kom ihåg att var och en av "Smärtan" som sagt var på en gång individuella ninja som lärde sig från Jiraiya precis som Nagato som vid den tidpunkten använde chakarastavar tillsammans med den jitsu för att kontrollera återstående chakara kvar i den enskilda ninjas kropp. Så för att helt enkelt svara på din fråga var absolut deras förmågor olika såväl som chakara-nivån för varje enskild ninja. Naturligtvis, hur det används med gör en enorm skillnad.

Tvärtemot @ Rinneg4ns svar tror jag att det inte finns någon skillnad mellan dem. De sex smärtvägarna skapas av rinnegan-användare. Nagato använde helt enkelt olika kroppar för att kasta olika jutsus. Och Tendo var yahikos kropp, nagato gav mer chakra till den än andra kroppar. Senare ser vi att Edo-Nagato kunde använda alla de sex vägarnas kraft från sin egen kropp. Det kan finnas skillnader i kroppens fysiska skicklighet eftersom varje typ tog olika typer av skador från liknande attacker. Men med tanke på att Nagato enkelt kunde ersätta kroppar i sina sex vägar spelar fysiska begränsningar ingen roll.

0