Anonim

Hur Itachi Uchiha blev ett underbarn. || Naruto Shippuden REAKTION: Avsnitt 451, 452

I ett nytt avsnitt av Naruto-anime försöker den återupplivade Madara att kalla de nio svansarna men misslyckas eftersom den är förseglad inuti Naruto, senare när Madara attackerar med sin Deep Forest-jutsu säger de nio svansarna till Naruto, "Jag skulle hellre bli kontrollerad av dig än av Madara "och delar en del av sitt chakra med Naruto för att besegra Madara. Är det verkligen rädd för Madara eller finns det någon annan anledning?

5
  • fin poäng .. även för sasuke säger han att sasukes chakra är lika olycksbådande som Madara. Så vad är det med Madara och Kurama?
  • Jag läser inte det som rädsla - eventuellt avsky eller ogillar, men jag vet inte varför du tror att rädsla är det som ligger bakom dessa uttalanden.
  • @Odd ja, men vad viker för den känslan?
  • @debal - "Jag skulle hellre bli kontrollerad av dig än av Madara" antyder inte att Kurama är det rädd - det är inte ett uttryck för rädsla. Det föreslår ogillar (någon skulle vara bättre än Madara - vet inte varför, men rädsla verkar inte komma in i det).
  • @Odd, srry för att inte vara tydlig .. :) Jag hänvisade till varför Kurama känner det så för Madara .. oavsett om det är rädsla eller ogillar.

Jag tror inte att det är det rädsla per se, mer som ... hatar.

De nio svansarna föredrar att hjälpa Naruto frivilligt än att styras kraftigt av Madara (eller Tobi, för den delen).

Manga Spoiler:

Bijuu har känslor och hatar att behandlas som vapen, ända sedan Sage of Six Paths dör har Kurama inte känt något annat än okunnighet från människor. (Som när Madara skriker till honom att lyda, eller när Hashirama säger till honom att han är för farlig och han måste försegla honom.)

Att hjälpa Naruto var det bättre alternativet.

2
  • 3 Jag håller med hatet. Avskyr av att användas eller kontrolleras.
  • 2 Och detta kommer från Uchiha Madara själv.

Jag tror att det var för att Madara var den som fick honom att förstöra något som han inte ville. Jag menar kom igen, han var i grunden Madaras sinnesstyrda slav.

Titta på harshirama vs Madara och du kommer att se varför de nio svansarna eller kurama attackerar lövbyn eller först försökte attackera den tills harshirama stoppar Madara genom att acceptera hans utmaning att bekämpa Madara som harshirama lyckades först separera kurama och Madara med en kontakt försegla Justsu som befriade kurama från Madara's Sharingan som gjorde kurama blind och inte visste vad som pågick tills han vaknade och befann sig låst i hashiramas fru mito uzumaki den första jinchuriki.

kurama var med tills hon blev sjuk och så bestämde de sig för att hitta ett annat vad de kallade fartyget för den nio tailed räven som råkar vara kushina Uzumaki, mor naruto uzumaki och minato namikazes hustru eller med andra ord narutos pappa och den fjärde hokage som han stoppade den verkliga attacken från den nio tailed räven där det inte var Madara men det var en annan uchiha som heter obito som fick de nio svansarna att attackera byn och sedan när han tappade kontrollen över kurama började kurama attackera på grund av vad de behandlar honom som men lyckligtvis lyckades narutos pappa eller den fjärde hokagen stoppa kuramas attack och planerade att försegla honom i naruto vid dödspausen lyckades han slutföra förseglingen och sa sitt sista adjö till naruto tills de tiderna där det var där naruto var kuramas jinchuuriki för redan 16 tills attacken.

Så gissa att gamla minnen kommer tillbaka till kurama om tiderna om hur han behandlades och han var inte rädd för Madara, han var väldigt arg på honom och lyckades hjälpa och uppmuntra naruto genom att ge honom lite av sin makt för att motverka den djupa skogen Justsu och skriv nu från naruto och kurama som har många problem medan naruto växte upp och liknande bakgrunder om hur de behandlades blev de äntligen vänner, partners av en anledning inte bara för att de var lika varandra, det är för att de båda ville ha en och det är för att skydda och rädda världen de lever i och det är därför han inte är rädd

Nej, jag tror inte Kurama är rädd för Madara.

Jag tror att vad han menade med "Jag skulle hellre bli kontrollerad av dig än av Madara" är att han inte ville bli fullständigt kontrollerad av sin användare (han ville ha ett uttalande i beslutsfattandet). Kuruma skulle nog inte vilja manipuleras som en marionett.

9 svansar är rädda för att bli kontrollerad av Madara eftersom han gillar sin nuvarande värd. Lätt och enkel. Uchiha har också ett förflutet med honom, som avbildas i Shippuden avsnitt 2 när Sasuke använder sin Sharingan för att utforska Narutos sinne.

På en sidoteckning är Jinchuriki (alla demoner också) varelser som trivs med personlig vinst. En demon kommer inte att presentera sig för en människa om den inte vill eller behöver något som kan tas eller ges fritt från människan. Kanske tror 9 svansar att Madara bara är ytterligare ett (1) manipulerande rövhål med (2) efternamnet Uchiha. 2 skäl att inte följa med honom. En annan anledning kan vara att e tror att Madara är svag>: p och ovärdig för sin bekantskap.

1
  • Nio svansar fruktade aldrig Madara. Det hatar bara att kontrolleras och missbrukas som ett vapen. Som ett arrogant tailed odjur uppskattar Kurama inte att bli kontrollerat särskilt av The Mangeky Sharingan. Denna kontrollmetod verkar emellertid vara sämre än den hos en Perfect Jinch riki, eftersom den förvandlar Tailed Beast till ett tankelöst, otänkbart djur som inte kan använda sina andra förmågor såväl som att det inte kan styra kraften från Tailed Beast Ball. källa