Anonim

Oscar försöker stiga upp på fötterna för att få slut på Lilys terrorperiod FPJ: s Ang Probinsyano

I slutet av varje avsnitt av Puella Magi Madoka Magica det finns en konstnärs ritning medan en av var karaktärer berättar nästa avsnitt förhandsvisning. I avsnitt 2 ser vi detta:

Vem / vad är det bakom Homura? Och varför är han där?

2
  • Jag vet inte, men förmodligen en av karaktären i hans verk? mangaupdates.com/authors.html?id=1644 ja.wikipedia.org/wiki/… Han var ansvarig för slutkortet i ett antal serier, enligt hans japanska Wikipedia-artikel
  • Kanske är skaparna av PMMM riktigt stora fans av "Road Warrior" ...?

Det här är lite konstigt.

Enligt en kille på Chiebukuro (som i grunden är japanska Yahoo! Svar) är konstnären av detta kort, HIKAWA Hekiru, ett fan av filmen Mad Max 2, och en av karaktärerna i den filmen är en kille som heter Humungus, vem är killen som visas här.

Enligt killen på Chiebukuro har Humungus tydligen dykt upp i andra verk av Hikawa. Jag känner inte till något av Hikawas verk, så jag vet inte om det verkligen är sant eller inte, men killen på slutkortet ser verkligen ut som Humungus.

1
  • Det har gått ett tag sedan jag såg Mad Max 2 men det ser ut som honom. bara tittar på Anime News Network-sidan verkar det som om de flesta av hans verk är ändkort / förhandsgranskningsillustrationer men i Dusk Maiden of Amnesia kommer jag inte ihåg att ha sett Humungus i det