Anonim

Let's Play The Legend of Zelda: A Link to the Past - Part 11

Jag vet att de säger att Shalltear var starkare än Albedo, men efter striden mellan henne och Ains såg jag verkligen hur op hennes utrustning var, trots det är Albedo övervakare för golvet, men Ains sa tydligt att hon skulle förlora mot henne, och eftersom ingen av de andra våningsförmyndarna steg upp, är jag nyfiken på att veta om manga eller ljusroman ger någon form av indikation eller diagram på nivåer, statistik och lista över förmåga hos de olika golvcheferna och alla annan NPC i guildbasen.

4
  • Att leta efter deras respektive färdigheter och nivåer är en sak, men vem som vinner i en strid är frågorna en ren åsikt och inte bra för den här webbplatsen.
  • Egentligen är det inte riktigt en '' vem skulle vinna i en strid '' -fråga eftersom uppgifterna om skölden tydligt säger att hon använder heliga färdigheter som, som sagt av Ains, är en mycket stor fördel mot både Ains anhängare såväl som Ains själv . På Overlord Wiki finns det verkligen en ranking i färdigheter som HP, Physical Atk, försvar etc. Baserat på detta gör Shaltear totalt 732 medan Albedo får 690 totalt Se: overlordmaruyama.wikia.com/wiki/Shalltear_Bloodfallen/… och overlordmaruyama.wikia.com/wiki/Albedo/Abilities_and_Powers
  • @Chen Orihara, med lite mer utveckling kan din kommentar vara svaret på den här frågan, jag tänkte alltid att Albedo valdes till Guardian för sitt bättre analytiska sinne, Shalltear är mer benägen att provocera, hon har mycket mer stolthet som Albedo i liknande situationer
  • Jag spekulerade i att golvskyddare är guild-försvar "raid bosses" helt enkelt från att undra vad deras syfte är. De har till uppgift att skydda golv som leder till översta våningen i nazarich och så kämpar andra guilder till övervåningen. Den första scenen klargör också min spekulation där andra spelare attackerade nazarich och de besegrades framför. Det här är den enda acceptabla spekulationen som jag kan tänka på, för hur kan en guildmästare inte besegra sina f * cking minions.