Anonim

Portal HD Walkthrough - Del 2/2 \ "Escape \" (Slutar SONG)

jag har 3 Puella Magi Madoka Magica The Rebellion Story ljudspår. dom är,

  • OP singel - färgglad
  • ED singel - Kimi no Gin no Niwa
  • Original Soundtrack

Jag trodde att det här var allt som fanns och medan jag väntade på ett möte sökte jag om alla tre letade efter om jag kunde hitta Cake Song att Puella Magi sjunger i början av filmen (när mardrömmen ändras till en tårta för Bebe att äta).

Jag trodde att jag skulle kunna hitta det precis innan jag lyssnade på är jag Kase? från Puella Magi Madoka Magica The Beginning Story & The Eternal Story Original Soundtrack, Spår 7. om jag kommer ihåg rätt så är det sången / sången som står i bakgrunden när Sayaka och Madoka går in i en labyrint innan Mami sparar dem, och det går bara i cirka 40-45 sekunder (spårfil på min iPod / iPhone säger 50 sekunder men det finns ett block av tystnad i slutet).

Men efter att ha lyssnat på alla låtarna i The Rebellion Story-ljudspåren kunde jag inte hitta Cake Song. Men jag erkänner att jag inte lyssnade på alla låtar, snarare det första paret av sekunden, sedan hoppar jag över ett par minuter för att lyssna på ytterligare ett par sekunder.

Så jag undrar om Cake Song officiellt släpptes på ett soundtrack, om ja vilken?

Cake Song från Puella Magi Madoka Magica the Movie Part III: Rebellion har inte släppts officiellt som en del av något soundtrack för anime. Lyckligtvis finns det många webbplatser för att ladda ner mp3 gratis.