Anonim

Anime krig femte drake avsnitt med engelska undertexter

Dragon Ball Heroes wikia hävdar att Xeno Vegito kan använda super saiyan kaioken-tekniken och det finns den här bilden av den, som jag inte vet var den kommer ifrån.

Super Saiyan Kaioken Dragon Ball wikia

Kommer det från ett kort, eller har super saiyan kaioken någonsin animerats i Dragon Ball Heroes?

2
  • Länken i Wikia-artikeln är till Dragon Ball Heroes videospel, inte till manga eller anime.
  • @ F1Krazy Så vitt jag vet finns det 3 animerade segment av Dragon Ball Heroes. 1- Miniserien 2- The "special / (s)" och 3- Videospelet som gör animerade scener. Du kanske menar att den japanska animationen av videospelet inte är "anime", men det är en del av "videospeluniverset". Om så skulle vara fallet, tror jag inte att det vi ser i de animerade segmenten av videospelet är helt relaterat till miniserien, trots allt, om jag minns rätt, har vi sett Broly animeras först i videospelet och nu är det i miniserien. Det verkar som ett slags källmaterial

Dragon Ball Heroes är en oberoende serie med egna berättelsebågar samt originalkaraktärer. Det använder också både plot och karaktärer från både Dragon Ball Super och GT för att driva upp sin historia, men det påverkar inte någon av serierna. Så därför, nej. Detta bevisas med denna länk.