Anonim

Anime Prank Calls - Pick Up King (͡ ° ͜ʖ ͡ °)

Mangaen handlar om en pojke i gymnasiet som lärde sig boxning av att läsa en bok. Senare i mangan började han slåss med gäng och fick smeknamnet "Gang Destroyer" eller något liknande. Han bodde hos sin far, mor och syster, och de hade ingen aning om att han var Gang Destroyer.

Snälla hjälp mig att ta reda på namnet på denna manga T_T

Detta är förmodligen Helig mark. Det är manga om pojke som blev mobbad och lärde sig en-två-kombinationen (en jab sedan ett kors) från boxbok för att hämnas. Detta uppmärksammade underjorden, som fick honom att slåss i nya slagsmål och tvingade honom att bli bättre på att slåss.

Det visas i tidigare kapitel att hans enda drag är kombinationen en-två. Till och med hans hållning och hans fotarbete var en amatör. Men han lyckades besegra ligister med sitt enda drag och fick honom smeknamnet Thug Hunter / Gang Hunter bland gatugängen och uppmärksammade dem.

Bakgrundshistorien om hur han lärde sig en-två-kombinationen, och till och med det faktum att han lärde sig den från en bok, avslöjades bara i kapitel 12 till kapitel 14.

1
  • 3 @niteroad om det här svaret hjälpte dig accepterar du det