Anonim

BORUTO NARUTO FILMEN ANIME-UNDERTITEL

När jag tittade på "roliga Boruto-ögonblick" på YouTube kom jag över en scen där Naruto berättar för Iwabe och hans team att han fortfarande är en genin, men att han är en Hokage. I de inledande episoderna av Naruto visas det att Hokage är en rang ovanför Jonin, så jag vill ha ett förtydligande om varför han kunde hoppa över alla led och landa på Hokage.

3
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/43854/…
  • @Turamarth I länken går svaren runt fyllare, OVA, personlig åsikt men ingenting är Canon, och jag tittade också på episoderna, OVA nämnde så jag tror inte att jag fick mitt svar där.
  • Det accepterade svaret är baserat på en intervju med Masashi Kishimoto. Det kan ganska mycket inte bli mer kanon än så.

Han är fortfarande en genin. Det uppgavs av honom. (Avsnitt 48)

Vad folk för det mesta förbiser är att scenen med Kakashi och Naruto inte är en kanon men det bör fortfarande noteras att detta är kraven. Men vi pratar om Naruto här, han gör inte saker på normalt sätt, vilket är viktigt senare med Kishimoto-biten.

Om vi ​​tittar in i databokboken speciellt för The Last: Naruto the Movie som spelar två år efter 4: e kriget, är Naruto fortfarande ett genin. = Genin.

Sakura och Shikamaru är å andra sidan redan J nin. = J nin.

Och resten är Ch nin. = Ch nin.

Kishimoto lät specifikt Naruto förbli en genin. Och ja, TheLast är kanon. Han gjorde karaktärsdesignerna och var chefshistoriehandledare. Det var också första gången för honom att han helt skrev allt från början, inklusive raderna i en filmproduktion. Det kom upp under intervjun som är länkad.

Han bekräftade att Naruto gick från Genin till Hokage.

F

A:

Översatt:

F: På tal om Naruto, hans dröm om att vara Hokage blev verklighet, men när tog han provet för att bli en jounin?

Kishimoto: Naruto blev inte en jounin. Han blev Hokage som ett genin. Sasuke är inte heller en jounin eller chuunin, utan eftersom han lämnade byn är han en nukenin. Det räcker för dem (skrattar). Men jag trodde att det att ha honom plötsligt går från genin till Hokage skulle vara roligt och Naruto-liknande.

-> Till den ursprungliga intervjun (japanska)

-> Till översättningen

Även om han aldrig uppnådde J nin-rankningen borde han vara lika smart och lika kapabel av Ch nin och J nin. Människor kan inte bara bli Hokage, inte ens Naruto. Han måste fortfarande ha lärt sig allt som behöver läras för Hokage-positionen men fick bara inte chansen att faktiskt visa upp detta i tentorna. Men jag tror inte att han behövde det, jag menar alla (åtminstone Shinobi-delen av byn) såg honom under det fjärde kriget och hans skicklighet / förmågor. Det enda som saknades var den pedagogiska delen.

Enligt Kishimoto blev Naruto Hokage som ett genin. Det borde svara på det.

5
  • Betyder det att Gaara också är genin hokage?
  • Nej, det stod i hans karaktärsprofil i den andra databoken att han blev Ch nin vid 14 års ålder. Han måste ha fått Kazekage-positionen mellan 14-15 då han var 15 i början av Shippuuden. Det är möjligt att han blev Kazekage som en Ch nin men det finns inte mer information om hans uppnådda led. Men om du frågar mig, blev han troligen Kazekage som en Ch nin, jag vet inte varför Kishimoto skulle ha utelämnat det i Gaaras profil om han verkligen var en J nin innan han blev Kazekage.
  • Jag borde ha undersökt mer, lol. Bra svar +1
  • @ tsutsuki så kishimoto täckte alla möjliga tack. Jag också +1
  • Har inte Hokage en egen separat rang? Kan man vara ett genin och Hokage samtidigt, eller är de ömsesidigt exklusiva?

Naruto hade en Jounin-titel innan han tog upp Hokage-titeln.

Vad många människor får fel är Hokage-titeln. Det är inte bara en rang, utan också titeln till Konoha-ledaren. Varje dold by kommer att ha en härskande Kage, men har också föregångaren Kage (pensionerad). En person kan klassificeras som Kage-nivå, men det är inte en rang. Det är maktens skala som Shinobi har.

Varje Hokage, efter Tobirama, innan han tog upp manteln var en Jounin. Det är sed och tradition för Konoha att utse en ledare som inte bara är mäktig, utan klok och samlad. Han borde ha mycket kunskap om viktiga styrande faktorer i byn.

Detta var anledningen till att Kakashi efter stora kriget erbjöd Naruto Jounin-rankingen. Naturligtvis med villkor. Det skulle inkludera mer studier. Naruto avvisar komiskt, men Iruka sensei hjälper honom (Naruto: Shipp den avsnitt 479).

0

Anh Pham:

Nej, Naruto var en genin i ranking, men ansågs inte vara en. Styrka klokt, han var redan Kage-nivå. Kakashi, som var tillräckligt kraftfull för att bli Kage, erkände själv att Naruto nu var mycket starkare än honom.

Men att vara en Chunin / Jonin handlar inte bara om makt. En dold by är i grunden en nationens armé, där chunin / jonin agerar som militära kaptener, så du måste veta hur du ska leda en grupp. Naruto var mäktig, men han kämpade alltid själv. Att leda ett lag var aldrig hans stil.

Och en regel är en regel. Man kan inte helt enkelt hoppa direkt till Jonin rang utan att gå till undersökningen. Och om du tittade på fyllmedlen fanns det ett avsnitt om Chunin-examen som hände strax efter smärtans attack. Naruto överträdde reglerna genom att oavsiktligt aktivera Sage-läge och förklarades förlorad för Konohamaru (lol).

Dessutom, varför bry sig om rang? Så vitt jag minns blev Jiraiya aldrig heller en Jonin. Ändå skulle han ha blivit 4: e eller 5: e Hokage om han accepterade den positionen.

I den första Chunin-undersökningen sa han också att jag inte bryr mig om jag är fast vid att vara en genin. Jag kommer fortfarande att bli Hokage och jag tror att Kishimoto ville göra det uttalandet till verklighet. Naruto DID hoppade rakt från att vara Genin till Hokage position. Serien handlade trots allt om tanken att med beslutsamhet finns det inget du kan göra

Du måste skämta med mig, av alla avsnitt av naruto och naruto shippuden såg ingen någonsin igenom detta bedrägeri?

Kom ihåg: En ninja måste alltid se igenom bedrägeri. Därför behöll han aldrig "genus" status tydligt. Du kommer att märka inom de första avsnitten under det andra klocktestet att efter att ha slutfört testet och lyckats, hade den femte hokaget Gramma tsunade officiellt gjort naruto och sakura till båda. Naruto lika idiotisk som någonsin, säker på att han tekniskt skulle vara ett genin, men sedan narutos hemkomst undersökte hokaget både sakura och naruto och främjade därmed båda på plats. Naruto var bara fånig när han sa att han fortfarande är ett genin. Utöver det förstod Naruto aldrig det inre arbetet med hela den politiska sidan av sakerna och är fortfarande en slags dunce när det gäller att inte veta var han står som en ninja förutom att han följer sin passion för att bli hokage. Även efter att tsunaden avgår och kakashi tar rollen som hokage, är han fortfarande sensi för naruto och sakura, eftersom pervy visman tydligt låter kakashi ta över som lärare. Kakashi är som sagt smartare än shikamru, det här är bara en rouse som hjälper till att utveckla naruto till en starkare, skarp sinnad ninja. det är bara en undervisningsstrategi och inte mer särskilt eftersom den 5: e utropade innan de nu är kamrater inte mindre och på lika grunder. Kakashi lurar bara naruto och får honom att tro att han fortfarande är ett genin.

1
  • 1 Officiella källor har angett att Naruto fortfarande är ett genin. Inkludera källor / referenser för att stödja ditt anspråk.