Anonim

Gummy Bear Show Första 5 avsnitt = Spooktacular / Hamster In The House / Robo Gummy / Who Ate It / Hicka

Vad hände med alla Titans som strövar utanför murarna när Survey Corps lämnade muren och anlände till havet? Jag menar, de kunde säkert inte ha försvunnit i luften nu (som den kolossala titanen), eller hur? Visst skulle Survey Corps ha stött på stora mängder Titans som alltid när de vågade utanför murarna.

Jag vet för ett faktum att Survey Corps inte installerade Titan-giljotiner över hela Wall Maria, som om de användes i Trost District.

Jag minns tydligt i ett av kapitlen, det nämnde att Survey Corps gick längs misshandlade Titan-spår utanför väggarna och stötte på lite eller inget Titan-motstånd. Hur är detta möjligt? Saknar jag något från Manga / Anime?

Det beskrivs i kapitel 90 i manga. Med hjälp av Titan giljotiner dödade undersökningskorps så småningom alla titaner inuti Maria. Och i efterföljande expedition utanför väggarna slog undersökningskorpset slutsatsen att de flesta titaner faktiskt var inne i väggen Maria, så nära inga titaner var kvar totalt.

1
  • Hur missade jag det? Heck, slår mig. Men det är vettigt, Titans kan komma ännu närmare människorna nu tack vare brottet i Wall Maria av Shiganshina, vilket är vettigt för dem att kluster in i Wall Maria i hopp om att bryta mot Wall Rose. Tack igen! Uppskattar verkligen det!