Anonim

Det värsta som hände mig i Egypten ترجمة عربية

Tyvärr läste inte romanerna, men gick de någonsin in på vem som lämnade nanomachines / Methuselah-viruset på Mars? Utforskar de någonsin begreppet rymd / utomjordingar igen historien?

Det verkar som om det finns galnare saker än människor, Metusalah eller Crusniks i deras universum.

Jag har inte läst böckerna eller mangan själv men enligt min förståelse var Vampires / Methuselah mänskliga kolonister som skickades till Mars där de fick "Bacillus-viruset" som är ett marsvirus. Om det fanns liv på Mars innan människor anlände kunde det ha varit orsaken till Martian Extinction men jag är inte säker på om det är ett naturligt virus, manipulerat virus eller ett virus som föddes från döda Mars som utvecklades till vampyrer men det verkar inte finnas någon indikation på att Bacillus-viruset var främmande till sin natur till Mars (dvs. ha kommit från någon annanstans i universum).

Crusniks Nanomachines hittades också på Mars och om Bacillus-viruset är kopplat till Marsvampyrer, kan Crusniks Nanomachines ha gjorts som ett vapen att använda mot dem eftersom vi vet att Crusniks matar på vampyrer och är långt mer kraftfulla.

När det gäller begreppet rymd / utomjordingar är det vad Metusalahen är för terranerna i början eftersom de där människor som förändrades på Mars och kom tillbaka för att föra krig så på ett sätt är de utomjordingar, de skepp vi ser i början av anime-serien är mer än troligt rymdskepp från Mars i början av kriget.

Också i anime ser vi scenerna Able, Cain, Seth och Lilith på ett rymdskepp som tittar över jorden och i slutet ser vi det.detta fartyg kallas Ark och jag tror att det i romanerna täcks igen, se bälgen (stor spoiler)

Vatikanen förstör imperiets näst största stad med en kärnvapenattack, Seth reagerar på Ark hoppas kunna använda sin satellitkanon för att förstöra Vatikanens kärnkraftslanseringsanläggning

Cain och Dietrich dyker upp och tar kontroll över Ark och det avslöjas att Cain planerar att krascha ner i jorden och Able blir involverad i kampen mellan Cain och Seth

Seth kan stoppa Kains plan men försvagas där Kain sedan sänker huvudet och dödar henne. Ordningen på Rosenkreuz vrider informationsramningen Able for Seth's Murder och eftersom Seth var kejsarinnan Augusta Vradica, sett på som "Moder" till Methuselah, och Able är allierad med Vatikanen börjar imperiet och alla ut krig med Terrans

men jag är inte säker på om ovanstående sker i Rages Against the Moons eller Återföds på Mars

1
  • Trevligt svar många bra poäng. Det enda jag trodde att de bara visade tecken på vampirism nära jorden. På Mars var viruset faktiskt användbart och de smittades avsiktligt.