Anonim

Kommer det att åka skridskor? Red Brick Edition Ep. 1

Kimimaro Kaguya har två prickar i pannan. I Sydasien kallas det a bindi. Är det ett identifieringsmärke, eller har det någon betydelse som ett förbannelsemärke? Finns det någon kanonisk anledning för det?

Jag kom över en källa som sa att den representerar hans klan, men Kaguya-klanen har ingen betydande historia i Naruto / Shippuden-anime eller manga. Finns det någon källa för detta påstående?

Alla Kaguya-klanmedlemmar har det tvåpunktsmärket som deras drag, precis som hur Uzumakis har rött hår, Uchihas med Sharingans, Yamanakas har blont hår och gröna ögon, Hyugas har Byakugans, etc .. Det är gjort för att klanmedlemmen ska stå ut från andra klaner och klanmedlemmar och att uteslutande identifiera från vilken klan Shinobi kommer från. Mangakas gör detta så att läsarna inte blir förvirrade och också har en stor skillnad mellan varje klan och deras medlemmar.

Tecknet kan ses på alla sett klanmedlemmar (okej, det finns bara Kimimaro och någon kille i anime), så jag tror att det är en klansymbol.