Anonim

Sword Art Online - Crossing Field (Piano Cover)

Jag märkte att i början av anime hämtade Kirito något på sin dator och spelade sedan SAO med NerveGear efter att det var klart att ladda ner.

så min fråga är hur skulle du få ett spel för NerveGear och installera det på / in på NerveGear i anime?

2
  • Jag antar att det liknar nuvarande VR-headset. spelet finns på datorn och headsetet är en styrenhet ansluten med något som USB eller Bluetooth. men jag minns att jag läste någonstans att NerveGear också lagrar kontoinformation varför Kirito a fortfarande hade sin SAO-statistik när han startade ALO
  • Jag har omprövat ep 1 och jag ser ingen punkt där han laddar ner något. Det ser ut som att han är på ett forum och tittar på MMO Stream i början, eftersom de täcker den galna mängden försäljning av SAO. Jag tror inte heller att datorer nämns i ljusromanen. Jag tror att nervutrustningen är helt oberoende som en konsol.

Jag har inte läst de lätta romanerna, men baserat på två väldigt snabba scener i anime installeras inte Sword Art Online, till och med Alfheim Online, i själva NerveGear. Spelet installeras eller sätts in i en sekundär enhet som NerveGear är ansluten till.

Mot början av avsnitt 1 gör Kirito sig redo att logga in på SAO och vi kan se titeln "Sword Art Online" på en konsol strax efter att NerveGear satt på sig

Vi ser exakt samma typ av scen senare i avsnitt 16, efter att Agil ger Kirito en papperskopia av ALO.

2
  • Tror du att saken som Kirito laddade ner var en firmware-sak för NerveGear?
  • 1 @dimwittedanimal Romanen nämner inte något som en nedladdning som krävdes i förväg, och för att vara ärlig tror jag inte att anime faktiskt skildrade honom som laddade ner något. OP tolkade förmodligen bara scenen, eftersom han trots att Kirito hade spelet (på grund av att prioriterad leverans var en Beta Tester) fortfarande var tvungen att vänta på att spelets servrar skulle gå live.

Han laddade inte ner någonting, det enda på sin dator var en artikel och en video som han såg till slutet. (mer sannolikt vad du såg)

Men mycket få spel nu är färdiga med 0 dagars korrigeringar och dlc-innehåll. Troligtvis hämtas innehåll direkt till kassetten från headsetet.