Anonim

BioShock Infinite Walkthrough Part 1 - Intro

Från Åtta svansar artikel:

Den nedre vänstra delen av dess horn var permanent skivad av i en strid med A, och de rätta hornen var förstörd med sin egen blanka Tailed Beast Ball när man kämpar mot Ten-Tails.

Istället för bakbenen består den nedre halvan av de åtta svansarna som liknar bläckfiskarmarna på en bläckfisk. Dessa svansar kommer att växa tillbaka om de skärs av.

Om svansarna kan växa tillbaka, varför kan inte hornen också? Eftersom Gy ki är gjord av chakra, hur var det möjligt att skära av permanent en del av dess horn?

4
  • Eftersom Kishimoto trodde att det gör Hachibi vildare på det sättet ... kanske.
  • @SakuraiTomoko kanske. Men förklarar fortfarande inte logiken.
  • Hmm, en ganska intressant fråga. Min gissning är att ett svansdjurshuvud är dess svaghet och eventuella skador som görs i regionen troligen aldrig läker. Jag har ingen källa för att säkerhetskopiera det lol
  • @TheAnimeScientist Jag har också trott det. Men jag letar efter ett kanonsvar och kan inte hitta orsaken någonstans på egen hand.

Det kommer ner till de grundläggande grunderna.

Den nedre halvan av 8 Tailed Beast är en bläckfisk, men toppen är mer tjurlik.

Tjurens horn är som ben, till skillnad från tentakler gjorda av lätt delbara celler, växer inte ett djurs horn uppifrån men nedifrån och uppåt, de är som fingernaglar, hornen kan så småningom "växa" men inte "läka" .

1
  • 4 Trevligt svar. Men saken är att toppen och botten inte är egentliga halvor av en tjur eller bläckfisk. Rent chakra.Om de var verkliga halvor är ditt svar perfekt. Dessutom säger wiki att det var permanent skivad av dvs det brukar inte växa tillbaka.

Orochimaru hade odlat cellerna i Eight-Tails 'horn, som växte till det stycke som avskärdes av Killer A. Det hornet hade en del av Eight-Tails-chakrat. Eight-Tails kan inte odla hornet eftersom det är gjort av chakra och chakraet som består av hornet var i ett odlat horn av Eight-Tails. Det kan inte bara växa tillbaka och skapa chakra från ingenstans. Det bryter mot lagen om bevarande av energi. Det är bara sunt förnuft. Du kan inte få något ur ingenting. Eight-Tails-svansarna växer tillbaka på grund av att de ursprungliga svansarna förruttnade när de klipptes av från huvudkroppen och släppte chakrat som åter ackumulerades i huvudkroppen så att svansarna kunde växa tillbaka. Hornet växte inte tillbaka eftersom chakrat som släpptes från hornet som var avskuren från huvudkroppen och senare sönderfallit hade åter ackumulerats i det horn som odlades av Orochimaru. Min källa är Naruto Shippuden säsong 14 avsnitt 318 "A Hole in the Heart: The Other Jinchuriki".

10
  • 2 Har du någon källa för det här svaret?
  • Orochimaru hade skördat åtta svans chakra för att få Blue B: s DNA. Och inte för att få en ny bit av hornet. Plus, den Naruto universum har inte våra fysiklagar som bas. Så jag måste vara oense med ditt svar.
  • Kära @Ero Sɘnnin, han hade många andra metoder för att få Blue B: s DNA (när han gav honom gen-jutsu-medicinen, från hans lik, etc). Dessutom är lagen om omvandling av energi sunt förnuft och hornet fungerar som en butik för åtta-svanschakrat.
  • Kära @ SWARD, du kan helt enkelt titta på avsnitten och förstå det.
  • 1) Lagen om omvandling av energi inte gäller Naruto-universum. Sunt förnuft spelar in när du inser det. Om Gyuuki har det attributet, varför växer svansarna tillbaka? Enligt ditt svar borde svansarna inte kunna växa igen. Men överraskning.