Anonim

Epic Music Mix - Best of Solaris 2013 (Full Cinematic / Two Steps From Hell)

Jag började nyligen läsa Sergeant Keroro manga, men få volymer från 17 till 20 är inte tillgängliga. Finns det någon annan webbplats där jag kan läsa de saknade volymerna?

1
  • Som vanligt, notera att vi inte stöder piratkopiering (för OP och för framtida svarare)

enligt Manga Updates finns det 27 volymer i Japan.

i alla fall. medan licensierad på engelska listar Manga Updates att Viz Media har tappat serien vid Volym 20 men Kadokawa ComicWalker listas som Pågående men finns bara på Volym 17 men webbplatsen listar e-böckerna upp till volym 20.

medan länken till Stg. Frog på ComicWalker har en Läs senaste-knapp, den visar bara 8 sidor och jag vet inte vilken volym den kommer från men jag skulle misstänka att detta är Volym 20

Så vid det datum då detta svar publicerades (21/10/2017) finns det ingen lokal kopia av Volumes 21-27.

det bör dock noteras att ComicWalker och BookWalker (som ComicWalker länkar till) är engelska tjänster från Kadokawa Shoten som är de som publicerar Sgt. Groda i Japan som sådan skulle de vara din bästa plats att ta reda på var och när nya volymer kommer ut.

när det gäller att läsa dem online om framtida volymer kommer ut verkar båda sidorna bara ha en förhandsvisningsknapp medan det står längst ner på en produktsida på BookWalker

Kontrollera att din enhet (iOS, Android) stöder BookWalker-appen innan du köper genom att ladda ner appen när du använder appen.

som sådan tror jag inte att det finns någon webbplats där du kan läsa Sgt. Groda lagligt