Anonim

CLOSET CLEAN & ORGANIZE WITH ME! KON MARI STIL RENGÖR MED MIG // SHYVONNE MELANIE TV

Jag minns tydligt, i Anime hur som helst, en scen där Eva Unit 02 sorterar för att bekämpa en ängel utan Central Dogmas tillstånd (Om jag hittar scenen online kommer jag att länka den här), sett när EVA Unit 01 sjunker tillbaka till Central Dogma för skäl som jag inte kommer ihåg (skada, kanske?).

Att se att EVA Unit 02 har själen, åtminstone moderns del av Asukas mamma, genomsyrad av EVA själv, skulle det vara omöjligt för alla utom Asuka att styra mekaniken, på grundval av EVA Unit 01: s anslutning till Shinji.

Min fråga är denna, om EVA Unit 02 har en själ som bara är känd för att arbeta med Asuka, hur lyckades Mari styra EVA Unit 02 utan några kända svårigheter?

2
  • Det finns ingen karaktär med namnet Mina i NGE. Menar du Mari?
  • @Turamarth Åh jävla. Min dåliga, Av någon anledning trodde jag att hon hette Mina. Ändringar har gjorts. Tack för hjälpen.

Om du såg 2.22 kommer du att se att kärnorna för Asuka och Mari stängdes av innan Mari tog kontroll över Unit-02.

Beroende på språk hör du csn i bakgrunden besättningen som skriver om enhets-02: s åtkomstknappar när Mari är redo att slåss mot Zeruel. Man antar att detta har något att göra med hur Mari kan ta kontroll.

Det finns ingen tydlig kanonisk förklaring till varför men det finns teorier, en som involverar tidsslingsteorin och Kyoko. Men det är ett ämne för en annan fråga.