Anonim

Itou Junji Collection 「AMV」 - Monster

Detta hämtas från kapitel 6. Vad pratar de om?

Som Goku sa, de pratar om att deras fruar är starka villiga, beslutsamma och att de kan stå ut med dem. Med andra ord, de pratar om egenskaperna hos sina fruar.

Goku gjorde den här kommentaren efter att han såg Bulma slå Jaco och be honom att skynda sig.

Goku säger sedan att han älskar det om Chichi. Han vet att hon måste göra alla saker ensam, eftersom han tränar hela tiden. Att stanna ensam för det mesta, ta hand om familjen, tjäna, göra hushållssyslorna ensam är mycket att fråga från sin fru. Han förstår detta och uttalandet kan också betyda att om hon inte var så starkt villig skulle han inte kunna träna hela tiden och skulle behöva hjälpa till med sysslorna ... Det faktum att han kan träna 24x7 betyder mycket för honom.

Vegetas uttalande kan också förklaras av det faktum att Bulma har varit tvungen att gå igenom mycket med Vegeta. Hon har fått stå ut med hans ego och stolthet. Om mitt minne tjänar mig rätt, brukade det vara många gräl mellan dem under Cell Saga i DBZ. Men nu tog han till och med tid från sitt träningsschema och tog med sig Trunks och Bulma till nöjesparken. Detta betyder att han har förändrats. Att ändra någon i denna utsträckning är en stor bedrift. Och om Bulma inte var starkt villig kanske vi inte kände Vegetas familj som vi känner den idag, inte heller skulle Vegeta ha förändrats för att bli så mänsklig.

Under tiden undrar Piccolo om det är anledningen till att Goku-Chichi och Vegeta-Bulma är tillsammans.