Anonim

Försvinna | Como remover mancha de Batom

Som framgår av mangan och anime överlevde Enel tillsammans med arken och gick sedan till Fairy Verth

Månen.

I Manga visar det hans äventyr på månen. Men vad hände? Jag förstod inte situationen som hände. Vad hände exakt på månen?

Det finns en artikel på One Piece Wiki som beskriver miniserien. Jag har kopierat sammanfattningen nedan för fullständighet, men du kanske föredrar att läsa den där eftersom den har relevanta länkar till andra artiklar.

När Enel utforskar månen hittar Enel en liten robot i en krater och attackerar den. Elen laddar den istället för att skada den (mycket till Enels besvikelse). Roboten, identifierad som första löjtnant Spacey, hittar sina fallna kamrater - Makro, Galaxy och Cosmo - och gråter över dem medan Enel tittar på, impassiv. Medan löjtnanten sörjer attackerar en rävliknande rymdpirat den bakifrån med ett elektrodspett. Space Pirate försöker sedan attackera Enel, som nonchalant faser igenom spjutet, attackerar och besegrar det som vedergällning. Enel ser sedan en enorm explosion i fjärran och är ilskad över vad som verkar ha förstört hans ark, Maxim. Under tiden över explosionsområdet konvergerar ytterligare tre rymdpirater och planerar att gräva månen efter sina skatter. Enel dyker snart upp på utgrävningsplatsen.

Under tiden påminner den chockade, men fortfarande levande löjtnanten Spacey om varför han och hans kamrater kom till månen i första hand. En gammal man vid namn Professor Tsukimi skapade dem på Machine Island, och en dag, medan man tittade på månen och äta snacks, hände en enorm explosion på den, ungefär som den som förstörde Enels ark. Professorn, chockad, svalde sin knödel utan att tugga, vilket ledde till att han kvävde till döds.

Efter att ha begravt professorn reste de fyra Spaceys till månen (var och en med en ballong) för att hämnas på den som orsakade explosionen som ledde till att professorn oavsiktligt dödade genom kvävning. När de nådde månen hittar de samma rymdpirater som förstörde Maxim, och trots överväldigande odds kämpade de med kaptenen på Space Pirates. Till slut besegrades dock alla fyra.

För närvarande attackerar Enel Space Pirates och förstör hela utgrävningsplatsen med sina blixtkrafter. Detta avslöjar en kanal som han tänker utforska. Innan han kan göra det, rusar dock löjtnant Spacey (som släpar sina kamraskroppar bakom sig på en släde) fram till honom och tackar honom för att han hämndade honom och hans kamraters "far".

Enel chockar löjtnanten och alla hans kamrater av ren irritation och fortsätter med att utforska den torkade kanalen och kommer över en grotta. Inuti grottan finns en stor Maya-esque stad, som han bestämmer sig för att också elektroderna. Den resulterande ökningen av elektricitet väcker inte bara staden utan också en hord av forntida Spaceys.

Hela staden, efter att ha aktiverats, samtliga forntida Spaceys, liksom de fyra "nya" som Enel just träffat, rusar för att tacka honom, till stor förvirring. Enel studerar sedan en väggmålning och inser att de ursprungliga Birkans, hans förfäder, varav en är professor Tsukimi, kom från månen. När han tittar omkring ser Enel oändliga anhängare och en enorm mängd "vearth" och bestämmer sig för att "Fairy Vearth" var allt han ville ha.