Anonim

Ödet / Kaleid Liner Prisma Illya 2wei! ED 「TVÅ MED TVÅ」

Jag har sett en anime nyligen, men jag har glömt titeln.

Det är en sci-fi-anime som liknar Black Bullet och Attack på Titan, i den meningen att mänskligheten är begränsad inom någon gräns på grund av hot utanför den gränsen.

En del av berättelsen jag minns handlar om att den här manliga karaktären tar tillbaka några frön utanför gränsen. Han vattnade ett av fröna dagligen i en kruka som han förvarade på sitt kontor (om jag minns rätt), medan det andra fröet implanterades i handleden av en kvinnlig karaktär (hans dotter, om jag inte har fel).

Har någon aning vilken anime detta är?

Kan det vara Mörkare än svart?

I Tokyo uppstod ett ogenomträngligt fält som kallades "Hell's Gate" för tio år sedan. Samtidigt uppstod också psykiker som har paranormala krafter på bekostnad av sitt samvete. Hei är en av de mest kraftfulla av dessa psykiska agenter, och tillsammans med sin blinda medarbetare, Yin, arbetar han för en av de många rivaliserande byråerna som kämpar för att låsa upp mysterierna med Hell's Gate.

En man tar ett frö från Hells Gate och planterar det i sina döttrar i handleden samt en kruka på sitt kontor. Det här är i avsnitt tre.