Anonim

Största Ultra Instinct Fusion | Dragon Ball Z Final Stand T.O.P Uppdatering | Roblox | iBeMaine

Så Goku tränade med Grand Priest och han visar att han kan aktiva Ultra Instinct Omen efter behag. Men nu slås han och han aktiverade inte Mastered Ultra Instinct. Tidigare visade han att han kunde aktivera Mastered Ultra Instinct när han var stressad. Kan Goku aktivera Mastered Ultra Instinct efter behag? Visar mangan något om det?

1
  • "Jag antar att jag tvingades till kanten i turneringen och gjorde det av misstag" - Goku. Enligt detta kan han inte bara aktivera MUI (Mastered Ultra Instinct).

När det gäller Dragon Ball Super nämner han det klart i slutet av Super till Vegeta, efter TOPPEN, att han inte kan utnyttja användargränssnittet och säger också till Vegeta att han inte har kunnat utnyttja den efter TOPPEN, i det nya mangakapitlet

När det gäller Dragon Ball Heroes vet vi inte om Goku tränade med Grand Priest. Vi vet bara att storprästen gav Goku en ny uppsättning kläder och botade honom.

  • Han räknade troligtvis ut hur han ska använda sig av den defensiva delen av användargränssnittet på egen hand när han använder den för att rädda trunks.
  • Hjärtan kommenterar det faktum att Goku fortfarande inte behärskar formuläret. Det framgick tydligt att attackversionen av Ultra Instinct är betydligt svårare att bemästra jämfört med den defensiva delen. Om Goku hade attackversionen skulle han ha använt den mot KamiOren eller för att förstöra glaset eftersom Goku-attacker är betydligt kraftfullare i detta tillstånd.

Därför tror jag att det är säkert att säga att Goku ännu inte behärskar förmågan att utnyttja den färdiga Ultra Instinct-formen när han vill.

Jag tror inte att Ultra Instinct någonsin kommer att kunna nås efter behag, och jag säger detta eftersom Ultra Instinct kallades AUTONOMOUS ultra instinct, vilket betyder att användargränssnittet aktiveras slumpmässigt. MUI anses även vara autonomt av Beerus också.

Det beror på vilken version av Goku du hänvisar till:

Dragon Ball Heroes

-Han använde den på Cumber i det ena avsnittet och sedan nästa avsnitt dyker han upp med Grand Priest som kan göra det efter behag

  • Effektskalningen är verkligen ok

Manga / Anime [Power of Tournament]

  • Han aktiverade den första varianten av den (inte efter eget tycke, utan genom rent självbevarande) när Jiren pressade Spirit Bomb tillbaka mot honom och den exploderade med Goku som sugs in i den

  • När turneringen utvecklades fortsatte han att aktivera den om och om igen, men det var den defensiva aspekten av formen eftersom han kunde blockera alla Jirens strejker men inte landa några av sina egna.

  • Mot slutet av turneringen uppnådde han den offensiva aspekten av formen där han i grunden skapade en galax under fötterna och fortsatte sedan att slå Jiren och negera sin energibollattack efter att Vermoud (Hakashin från U11) berättade för honom att avsluta Goku. Det är vid denna tidpunkt som han uppnådde den sanna formen av användargränssnitt.

Sedan i det sista avsnittet där han och Vegeta kvadrerade och hyllade DBZ säger han: "Jag antar att jag blev pressad till kanten i turneringen och gjorde det av misstag" när Vegeta ber honom att använda den.

I anime / manga kan han inte göra det efter behag eftersom det skulle göra honom helt överdriven och oavsett vem han kämpade efter skulle inte ha en chans. Om han kunde skulle han ha förstört Broly med lätthet oavsett hur "galna" Broly fick i den nya filmen som nyligen kom ut och som skulle ta bort behovet av Gogeta.

På en sidoanteckning. Jag tror att änglarna alltid är i UI-läge eftersom deras hår är i silverfärg [men det här är bara en gissning från min sida]. Det enda jag kan säga stöder detta är att Whis enkelt kan undvika allt och allt. Han är en ängel och han har haft evar att bemästra användargränssnittet inifrån och ut.