Anonim

DIY ätbar vattenflaska du kan äta !!!!! * INGEN PLAST * Lär dig hur man gör den bästa DIY flytande maten

Anta att en person tar två djävulens frukter och extraherar saften från dem och blandar sedan juicen och dricker sedan. Vad kommer att hända?

Enligt Devil Fruit wikipedia-sidan:

Endast en bit behövs för att användaren ska få kraften i en djävulens frukt, varefter djävulens frukt blir en enkel, värdelös, motbjudande frukt. Att svälja frukten hela, som Buggy gjorde, har samma effekt. [8] Att skala av huden och äta den bit för bit, som Kaku och Kalifa gjorde, fungerar också. Efter att ha intagit frukten påverkar krafterna inom äterens släktfaktor.

Så i princip spelar inte metoden frukten spelar någon roll, oavsett om den äter den bit för bit, som en helhet eller som en juice. Det är den första biten eller sippan som är viktig, för efter det blir frukten värdelös. Så vad detta betyder är att personen i OP: s fråga i princip skulle ha ätit två frukter.

Ett rykte, som berättas av Jabra, är att Devil Fruits rymmer faktiska djävlar som kommer att slåss när de placeras i närheten av varandra. Den resulterande striden skulle förstöra användarnas kroppar. Icke desto mindre motsäger Blueno detta påstående och säger att Grand Line-forskare har noterat att fenomenet att en kropp förstör sig själv bara inträffar när man konsumerar två djävulens frukter.

Så enligt Grand Line forskare, en person som skulle äta eller dricka två djävulens frukter skulle dö.

3
  • 2 Jag undrar varför du publicerade detta som ett separat svar snarare än att redigera ditt ursprungliga svar. om det beror på att din ursprungliga som din egen åsikt i det kan du bara ange det i ditt svar
  • 1 Eftersom radering och ersättning av hela innehållet i ett svar inte längre skulle betraktas som en "redigering", eller hur? Det skulle inte heller vara korrekt för uppväljaren.
  • 1 @ Memor-X Jag ska bevilja att det är lite konstigt att ha flera svar av samma användare på den här webbplatsen, men det här är i princip samma idé som att lägga upp flera svar med olika metoder på Stack Overflow - om de är olika, korrekta sätt att svara på frågan, jag tycker att det är bra.

Enligt Devil Fruit wikipedia-sidan:

Djävulens frukt, när den konsumeras, ger konsumenten en kraft eller ett speciellt drag, som de omedelbart blir medvetna om

Enligt min åsikt det betyder att endast när frukten är helt och hållet konsumeras, att Sea Devil inkarneras i konsumentens kropp och inte snarare. Vi kan också se att Sea Devil ännu inte finns i Devil Fruit at Enies Lobby, där två Devil Fruits var nära varandra och ingenting hände. Om en person därför skulle dricka saften av två djävulens frukter, skulle han bara slösa bort två djävulens frukter och göra dem värdelösa. När han dör skulle två halva Devil Fruits inkarneras någonstans.

Jag tror inte att mister Oda någonsin nämnde vad som skulle hända om bara en del av en djävulens frukt äts. Därför är detta bara min åsikt på den här.

4
  • Om jag minns rätt åt helikopter inte sin frukt ensam. Han var bara den första att ta en bit av det. Vilket skulle innebära att en bit skulle vara tillräckligt.
  • En bit räcker definitivt. Jag tror att det förklarades av Oda-sensei tidigare, men jag kommer inte ihåg när.
  • Jag har precis läst wiki helt och du har rätt, en bit räcker. Jag lägger till ett annat, rätt svar.
  • För att vara ärlig, om en bit skulle räcka, vad är poängen med att äta hela jävla saken?