Anonim

Låt oss spela Final Fantasy 7 Remake | Del 43 - Andrea's Challenge | Blind Gameplay Walkthrough

I Final Fantasy VII: Advent Children, bodde Cloud och Tifa tillsammans och uppfostrade barn?

Vi ser tydligt att Tifa ser ett rum (ser ut som Clouds rum) när hon försökte plocka upp telefonen (i första minuten av filmen).

Enligt Wikia bor de tillsammans

Bekymrad med den här nya utvecklingen försöker Rufus ta kontakt med de nu pensionerade medlemmarna i AVALANCHE, särskilt med Cloud Strife, som nu bor i den nybyggda staden Edge med en annan AVALANCHE-medlem, Tifa Lockhartoch två barn, Marlene Wallace och Denzel, som är smittad med Geostigma.

Källa: Final Fantasy VII: Advent Children> Story

som du kan se försökte Rufus nå Cloud när han ringde Tifa.

som för barnen. de är inte sina egna om det är vad du undrar. dom är

  • Marlene Wallace: dotter till Barrets vänner Dyne och Eleanor som Barret adopterade efter att Corel brändes ner av Shina. Tifa har tagit hand om henne sedan tidigare Adventbarn som Marlene visades i 7th Heaven in Midgar Sector 7 Slums

  • Denzel: en pojke som bodde på Sector 7-plattan innan Shinra sprängde pelaren. efter matchen men före filmen hittade Denzel Clouds cykel och ringde det sista numret på sin telefon, vilket var numret till 7th Heaven in Edge innan han gav efter för hans Geostigma bara för att Cloud skulle hitta honom. Tifa och Cloud tar honom in eftersom de kände sig ansvariga för Sector 7: s förstörelse (eftersom de inte kunde stoppa det)

  • (Efter filmen)

    Shelke Rui: tidigare medlem av Deepground som efter att ha hjälpt Vincent att bekämpa Omega började leva ut de tio åren hon förlorade medan hon var i Deepground med Tifa och Cloud

    ^ tillade att för att jag hörde att de framträdde i slutet av Final Fantasy VII: Advent Children Complete

Fram till början av Advent Children Cloud och Tifa har faktiskt bott tillsammans.