Anonim

DAG 12 | PASSAR ÖVER 40 LÅG KONSEKVENSFÖRlust & KROPPSPLAN | 30 DAGAR TOTALT KROPPSTRANSFORMATION

Efter att Rin dödades gick han skurk och attackerade Konoha med Nine-Tails, och han var bara besatt av sin Tsuki no Me-plan. Hade han inte något syskon, förälder eller någon att bry sig om ?? Jag kommer inte ihåg att jag såg någon nära Obito förutom hans lagkamrater.

Naruto Wikia-artikeln om Obito Uchiha säger:

Obito växte upp utan att veta vilka hans föräldrar var, lämnade honom ensam och tvingades ta hand om sig själv. Denna sorgliga uppväxt ledde till att Obito drömde om att en dag skulle bli Hokage så att folket i byn skulle erkänna hans existens.

Så jag tror nej, han hade inga föräldrar, syskon eller vänner förrän han träffade Rin och Kakashi. Det är därför han var besatt av planen Eye of the Moon. Vid andra tanke tror jag att Obito avvisades även av den andra Uchiha, så han var helt ensam.

3
  • tack för det snabba svaret ... Jag trodde att han var ensam, jag kunde bara inte komma ihåg den delen, inte i anime eller manga ..
  • jag förstod inte två saker: 1) Vilken plan pratar du om? 2) Varför skulle Obito avvisas av andra Uchiha? Så vitt jag vet fanns inga omnämnanden om hans avslag
  • 1) Tsuki nej mig 2) Att inte veta vem hans föräldrar var ?? kom ... i en klan som Uchiha, alla vet allt, så min gissning är att hans föräldrar var inblandade i någon "skuggig verksamhet", kanske till och med dödade av Uchiha? (teori). Jag skulle satsa, att Obito var ensam, precis som Naruto var efter att byn lämnade honom ensam, det kunde förklara faktum, att han också ville bli Hokage: "ledde Obito att drömma om att en dag skulle bli Hokage så att folket i byn skulle erkänna hans existens. ".. samma som Naruto

Utökar på Rinneg4ns svar. Det fanns en bild av Obitos föräldrar. Fotoet är åldrat och har tårar samtidigt som det fästs på väggen istället för att klibbas. Det leder antagligen till antagandet att det är väldigt gammalt och att hans föräldrar hade dött när han var ung, kanske under andra eller tredje stora Shinobi-kriget. Uchiha är en klan byggd på känslor, och Obitos känsla av ensamhet är det som drivit hans mål med sina lagkamrater och hans hopp om att vara Hokage.

Naturligtvis har detta teoretiskt sett, och andra människor har antagit att de är Rins föräldrar, som antyder att Obito är en förföljare, eller att Kagami Uchiha (Shisuis pappa) verkligen är Obitos pappa, eftersom åldersskillnaden inte är alltför omöjlig, med tanke på Hiruzen hade Asuma och Asuma var Obitos klasskompis, medan Hiruzen var i samma klass som Kagami. Detta leder till fanteorier om att Obito är Shisuis bror. Naturligtvis är inget inställt faktiskt, eftersom Kishi inte har släppt någon ytterligare information om Obitos föräldrar.