Anonim

Varför kan Goten och trunks göra SSJ så ung?

I det här avsnittet verkar det som om Goten är försvagad innan den togs över av Baby men var Trunks inte i liknande tillstånd, dvs. helgen, i det här avsnittet, men ändå kunde han motstå och lyckades stoppa Baby att ta över honom. Varför kunde inte Goten göra detsamma? Gohan på andra sidan skadades inte lite; hur kunde han tas över så lätt?

Trunks har alltid varit starkare än Goten.

När de lärde sig att slå samman, i Buu Saga, var detta tydligt bevisat, eftersom som Piccolo sa, stammar var tvungna att sänka sin kraftnivå, för att bli lika med Goten, och Goten behövde öka sin så att båda var i balans och kan slå samman .

Så kanske på grund av den skillnaden i makt kunde Goten kontrolleras, men inte Trunks.

4
  • Vad sägs om Gohan då?
  • 1 Efter bu-sagan slutade Gohan träna eftersom hans mor tvingade honom. Detta gjorde honom tydligt svagare, i Golden Freezer-filmen kunde vi verifiera det. Förmodligen överträffade stammar också Gohan. Hur som helst, Dragon Ball GT är inte en kanon, den är tillverkad av fans, och Toriyama gav det helt enkelt klartecken.
  • Hhh .. Dessutom när det gäller hela DB-berättelsen går du antingen med GT-serien eller med Super; det är sorgligt att båda inte kan förenas. ; (Jag följer GT!
  • Ja det är xD ..