Anonim

LarryKoek - Honeybee (Premiere Fois) ft. Bodhi Jones

Jag minns att jag såg en anime som var väldigt vapencentrerad och hade en ung pojkekaraktär som hade en pistol. Jag tror att jag fick DVD-exemplet som någon form av koppling, kanske med en tidning för videospel. Jag tittade bara på några par exempel på DVD och minns att jag gillade det, men kommer inte ihåg något annat om det. Jag skulle ha sett detta någon gång mellan 1998-2000. Jag tror att det var en TV-serie som också hade en koppling till videospel, varför jag fick den med en tidning för videospel. Jag tror också att jag minns en västerländsk miljö. Ringer det en klocka med någon annan?

4
  • Gunslinger-tjejen (det finns karaktärer som ser ut som pojkar), Texhnolyze, Grenadier, Madlax, Toshokan Sensou, Noir, Katekyo Hitman Reborn! Och City Hunter kommer alla att tänka på. Kan du ge några detaljer, som inställning, gjutning, när du såg det, vilka typer av vapen? Om det var en TV-show eller ett spel?
  • Jag tror inte att det finns tillräckligt med detaljer för att identifiera detta. Det enda som är ganska specifikt är den (möjliga) speltidningen, men om du inte kommer ihåg vilken tidning är det bara ett skott i mörkret.
  • Det var en TV-show men hade någon form av spelbindning.
  • Nära omröstning återkallades eftersom detta löstes. Tydligen var den extra informationen tillräcklig.

Det enda andra jag kan tänka mig är Wild Arms. Det är från cirka 1999 och har ett barn med en pistol i en västerländsk miljö, men jag har aldrig sett showen eller spelat videospelserien förut, så jag har ingen aning om hur pistolcentrerat det egentligen är.

0