Anonim

God of War 2 pt.49 - The Sisters of Fate

Boa Hancock anses vara den vackraste kvinnan i One Piece-världen, men hennes systrar är helt annorlunda.

Är de blodrelaterade systrar?

Eller kanske hände något under deras tid som slav?

1
  • Kontrollera bilden av systrarna från den tid då de var slavar. Alla tre ser ganska lika ut. Jag kommer med ett ordentligt svar. :)

De tre tjejerna är definitivt blodrelaterade. Boa Hancock förklarar sin tragedi i avsnitt 415 där vi kan se de tre tjejerna i sin barndom och tidiga tonåren och de ser definitivt lika ut. Deras olika egenskaper beror förmodligen på,

  • bara att vara annorlunda: - även i verkliga livet har syskon olika egenskaper som växer när de mognar.
  • olika djävulens frukter: - vi vet att Boa Hancock åt Mero Mero No Mi-frukt (Paramecia-typ), och hennes systrar åt Hebi Hebi No Mi-frukt (Zoan-typ), Hebi Hebi No Mi, Model Anaconda (Boa Sandersonia) och Hebi Hebi No Mi, Model King Cobra (Boa Marigold).

De är blodrelaterade. Bevis finns på wiki i ett stycke

Jag tycker personligen att Oda gjorde dem olika från varandra för att göra det mer intressant för tittarna.

0

Kuja går ut och har sex med män, bara för att bli gravid. Sedan kommer de tillbaka och har barnen. Så systrarna har antagligen samma mamma, men olika pappor.

1
  • Hej. Om du är osäker eller om detta är en teori baserad på fakta, försök att redigera den och inkludera källor / referenser som du brukade komma fram till det svaret innan du postade. Om detta är baserat på information som finns i manga / anime, ange var du hittade den. Tack!