Anonim

Tecken på att du är Puerto Rica

Koro-sensei och tentakel-har människor (t.ex. Itona) har en drastisk skillnad i sina kroppar: Koro-senseis kropp består helt av tentakler, medan Itona har sin mänskliga kropp tillsammans med ett tentakel.

Finns det några skillnader mellan nej. av tentakellcellerna infunderade? Om ja, det är ett faktum att även en enda tentakelcell kan orsaka död som smärta, hur överlevde Koro-sensei så mycket smärta?

4
  • Bonusfråga - Tentakler konsumerar inte människokroppen (t.ex. itona), de bildar sina separata organ (tentakler). I fallet med Koro sensei slukas kroppen för att forma en kropp av en bläckfisk-tentakel. Var gick hans människokropp?
  • Re: din bonusfråga, har den inte redan besvarats på din egen fråga?
  • Tack senpai, jag förstod innebörden Och tack så mycket, du hjälper mig alltid med mina frågor @AkiTanaka senpai , bra att ha en kunnig senpai som du.
  • Koros tentakel förändrade sin kropp för att han vill ha en svag huggable kropp,

Den viktigaste punkten är att Koro-sensei sa till sina tentakler att han inte vill vara mäktig, så de blev som de ser ut nu.

De andra tentakelmonstren ville bara ha kraft och berättade för tentaklerna, så deras tentaklar blev hårda och starka.

1
  • Välkommen till Anime & Manga. Även om detta svar kan vara korrekt i allmänhet, kan du också svara på de ställda frågorna om nej. av tentakellcellerna infunderade? Du kan alltid redigera för att förbättra ditt inlägg. Under tiden överväga att ta en snabb rundtur för att förstå hur den här webbplatsen fungerar.

Skillnaden mellan Koro-Sensei och dödsguden (nr 2) och människorna med tentakelceller är att Koro-Senseis celler helt förvandlades till "Tentakel-celler".

Kayano och Itona har bara implanterat Tentacle-celler i sina kroppar; de bildar, som nämnts i frågan, en annan organism i ett symbiotiskt förhållande till människokroppen de är knutna till. Smärtan som skapas av tentaklerna finns bara i den "mänskliga" delen av organismen. Tentaklet (-celler) är något som inte naturligt tillhör en människokropp och kroppen vill bli av med de främmande cellerna (samma problem finns vid organtransplantationer) vilket orsakar enorm smärta. Det enda sättet att undvika denna smärta är genom "medicinsk hjälp" (som läkemedel för verkliga transplantationer).

I Koro-senseis fall förvandlades alla hans kroppsceller till tentakelceller, så hans kropp består bara av en organism. Han har inte längre en "människokropp" där han skulle smärta av avstötningen av tentakellcellerna.

Slutsatsen är: den mänskliga kroppen av Dödsguden (nr 1) helt förvandladin i Koro-senseis kropp. I fallet med Kayano och Itona har det varit något Lagt till till deras kroppar.