Anonim

Inget spel Inget liv öppnar fullt

Vi vet att Deadman Wonderland är ett brutalt fängelse för dömda brottslingar.

Och vid olika punkter i showen avslöjas hur var och en av huvudpersonerna hamnade där. (vilket brott de dömdes för)

Men hur kom Shiro dit? Är det någonsin avslöjat vad Shiro gjorde för att hamna i det fängelset?

Vi vet att Shiro var Gantas barndomsvän. Så det betyder att hon började ute i den normala världen. Men finns det några ledtrådar till vad som förde henne till Deadman Wonderland?

Även om Shiro och Ganta var barndomsvänner,

Shiro användes i experiment av regissören (Hagire Rinichiro) och Gantas mor. Allt detta innan Deadman Wonderland skapades, och när regissören grundade det skapade han ett specialrum för Shiro. Shiro fängslades inte där, men bodde där så att experimenten för att skapa "Wretched Egg" (Shiros andra personlighet) kan fortsätta, så hon fördes dit av regissören när Deadman Wonderland skapades.

Detta nämndes kort i Deadman Wonderland-wiki.

3
  • 1 Det är intressant. Jag tror inte att det någonsin avslöjades i Anime. (Eller om det var så var det inte självklart ...)
  • @Mysticial Jag tror inte det var heller, det var den där regissören avslöjade vad hans verkliga planer var och hans förhållande till Shiro, men nämnde aldrig att han tog med Shiro till Deadman Wonderland.
  • Det beror på att hon aldrig var det köpte in byggnaden.

Deadman Wonderland var ursprungligen det medicinska centrumet i flashbacks, men när det förstördes av den stora jordbävningen i Tokyo byggdes fängelset över det.

Deadman Wonderland byggdes speciellt för att innehålla Shiros andra, mer olycksbådande personlighet, Wretched Egg, aka den ursprungliga Deadman, den röda mannen. I hjärtat av anläggningen finns Mother Goose System som var utformat för att överföra en vaggvisa som undertrycker det utspridda ägget. På så sätt kan man säga att anläggningens hjärta finns för att innehålla henne, och det är därför hon är där.

Deadman Wonderland byggdes på grunden noll av den stora Tokyo-jordbävningen, var också den plats där Shiro och Ganta bodde under sin barndom, för att undertrycka stackars Shiro med högtalare, delvis gjorda av hennes eget kött och blod, aka Mother Goose System. Shiro är arvsynden, den ursprungliga dödmannen, som Ganta skulle vara.

Jag tvivlar ärligt på att det någonsin kommer att visas mer i anime, eftersom nyckelpersoner saknas, men låt oss hoppas på en fortsättning.

Shiro adopterades av Hagire (mannen som var "chef" för National Medical Center senare Deadman Wonderland (efter jordbävningen). Hon användes som ett försöksperspektiv, så de gjorde många smärtsamma experiment på henne. Senare byggde de DW med sitt huvudsakliga mål att hålla Shiro där (den röda mannen) och samla alla grenar av synd, så med det kan Hagire bli av med MotherGoose-systemet och kan bli som Shiro.