Anonim

Polisen drar över statsadvokaten

Jag har försökt komma in i Black Rock Shooter men jag kan inte få pass de första 3 episoderna eftersom jag blir riktigt förvirrad. Kan någon förklara vad det första avsnittet handlar om? Det går överallt och jag är inte säker på vad de försöker visa.

4
  • Personligen tror jag inte att det har någon mening med det. Det är bara en ren handling, ingen plot.
  • om du vill ha BRS med tomt, spela bara PSP-spelversion
  • det har gått ett tag sedan jag har sett serien men från vad jag minns avslöjades det senare att BRS, Dead Master, Chariot och liknande är "andra jag" eller de mänskliga karaktärerna och deras slagsmål matchar vad som händer i den verkliga världen , dvs. Vagn som kvarhåller Dead Master = Kagaris besittning av Yomi. Vagn som släpper makroner på den misshandlade BRS med Kagari; röst som säger "gå hem, gå hem" är från när Kagari var fientlig mot Mato som besökte Yomi och Chariot som hugger hjärtat i Dead Master's bröst är det som han fyllde i den verkliga världen (när Kagari en nål för att hugga den i Yomi)
  • (forts.) och det avslöjades senare att när människor som Chariot och Dead Master dödas förlorar deras verkliga värld sina minnen som senare leder till huvudkrisen senare när som hotar den "andra världen" och avslöjar att det finns mänskliga karaktärer som är fullt medvetna om sin "andra värld" och det är dess natur

De visar slagsmål mellan .... Jag antar att de varelserna är något som mentala enheter eller något i en annan dimension men fortfarande kopplade till människorna. När det finns ett problem med huvudpersonen, till exempel spänningar mellan henne och hennes vän, visas representationen av dem i en annan dimension som slåss. Historien i sig är inte riktigt vettig, men om du håller dig till den faktiska mänskliga karaktärens historia, tror jag att den blir mer förståelig och roligare.