Anonim

Biograf UHC S09E02 | Svåraste läsning av spelet

Jag försöker komma ihåg titeln på en anime som jag såg för ett tag sedan. Jag såg den här anime någon gång under 2007. Att döma av det lilla jag minns av konststil var anime förmodligen gjord någon gång mellan 2000 och 2005. Avsnitten var 10-15 minuter vardera och det fanns cirka 10 av dem. Showen hade mycket nakenhet och var ganska tydlig, men jag är säker på att det inte var hentai. Jag kommer på något sätt ihåg tomten mycket levande trots att jag glömde namnet. Det var inte en mycket bra show, men jag skulle ändå vilja veta vad det var.

Anime handlade om att producera någon sorts hjälte / sentai tv-show. I den fiktiva tv-showen fanns det flera tjejer (troligen 5) som kunde förvandlas till olika kläder och få olika förmågor beroende på deras outfit. Huvudpersonen är en gymnasiepojke som är kameramannen för showen som i hemlighet också är författaren till showen. Han är också ganska pervers, och mycket av showen är bara han som faller i erotiska vanföreställningar.

Skådespelerskorna som spelar karaktärerna i sentai-showen inser att han faktiskt är författaren, även om de håller detta hemligt från honom. På något sätt går de alla till hans skola (tror jag), även om jag är ganska säker på att några av dem var grundskolor eller mellanstadier. För att försöka öka sin skärmtid börjar de alla försöka förföra honom genom att komma i kompromissande situationer, som "av misstag" att stöta på honom naken eller visa honom underkläderna. Den första halvan (kanske mer) av serien är bara slumpmässig fanservice i den riktningen.

Senare räknar han ut att de vet att han är författaren och att de har förfört honom och bestämmer sig för att straffa dem genom att sätta dem i ännu mer pinsamma situationer, orsaka funktionsfel i garderoben på scenen och göra alla möjliga andra missbruk. av kraft. Serien tar en slags mörkare vändning vid denna tidpunkt, men det finns fortfarande gott om fanservice. Men planen slår tillbaka på honom. Någon slags kontrovers får honom att tas av projektet, och jag tror att showen till och med avbröts. Ändå var det på något sätt ett lyckligt slut där alla skådespelerskor fortfarande var vänliga med honom och showen startas om, och han kan hamna i ett förhållande med en av tjejerna. Det enda jag kommer ihåg om slutet är att det var ganska otroligt, så jag vet inte hur det hände.

Har någon aning om vad denna anime kan vara?

Du letar efter showen KÄRLEK ♥ KÄRLEK?.

Naoto Ohizumi är manusförfattare för den helt kvinnliga Super Sentai TV-serien The Super Transforming Cosmopolitan Prayers ("Cosplayers"), även om detta bara är känt av showens producent. Naoto har en förälskelse på en av showens stjärnor, Natsumi Yagami. När showen fortsätter så gör deras förhållande, med många vändningar på vägen. Många av de andra skådespelerskorna är också kär i Naoto och skapar olika situationer genom hela anime.

1
  • Yup, det är det.