Anonim

MLP: FIM - Cutie Mark Crusaders sång. (HD)

Detta är ganska intressant, vi hör ofta i mangan hur vissa typer av djävulens frukter är sällsynta (Logia, Mythical Zoan etc.)

Men när Ace dog fick vi vänta på att hans frukt skulle dyka upp igen. Detta skulle föreslå att hans frukt bara är av samma slag i hela världen. Men vid marinkrigets båge, när Marco förvandlas till sin pheonix-form, avslöjas det att hans frukt är sällsynta än Logia.

Hittills har jag ännu inte sett två personer i OP som har samma DF och som lever samtidigt. Så vad betyder sällsynthet av frukt?

1
  • Jag tror inte att det finns flera frukter med samma DF-förmåga. När en DF-användare dör överförs deras DF-förmåga till närmaste frukt. På det sättet förblir DF-kraften unik och det finns bara en frukt åt gången.

Jag håller med de andra svaren att det uppenbarligen är relaterat till typ och kvantitet. Men jag tror att det händer mer än så. Jag tror att sällsyntheten dessutom härstammar från sällsyntheten hos den faktiska frukten som den reagerar i och styrkan och värdet som den faktiska Devil-frukten ger användaren.

Det finns 11 (canon) Logia-frukter, 29 (canon) Zoan-frukter och 62 (canon) Paramecia-frukter. Med siffror är Logia-frukterna verkligen sällsynta och det antas att många fler Zoan-frukter finns där, jämfört med Logia-frukter. Samma logik kan verkligen användas bland underklasserna av Zoan-frukter. Det finns 1 bekräftad konstgjord zoanfrukt (med många fler), 2 mytiska zoanfrukter, 1 antik zoan och 25 andra zoanfrukter. Att gå i siffror är den mytiska Zoan- och forntida Zoan-frukten extremt sällsynt. Men innan vi kan länka sällsynthet till siffror, borde vi vänta tills Vegapunk förklarar hur de kom till.

Förutom typkvantitet tror jag också att den typ av frukten spelar en stor roll också. Det finns till exempel många äpplen i världen. Så när Smiley dog ​​och Axolotl-modellen Salamander-frukt föddes på nytt i närmaste äpple, visade det att den specifika frukten sannolikt kommer att upptäckas ganska snart, eftersom äpplen är så allestädes närvarande över hela världen. Medan man jämför det med operationen frukt, som är formad som ett hjärta, är det säkert att anta att när lagen dör kommer den bara att kunna återfödas i en liten del av världen, eftersom det inte finns för många frukter formade som ett hjärta. Detta skulle i sin tur göra det svårt att hitta, vilket gör det mycket sällsynta än till exempel Axolotl-frukten (äpple), Girafffrukten (banan) eller Strängfrukten (päron).

Slutligen hade jag hittat samma fråga på reddit, där en av kommentarerna nämnde att sällsyntheten också kunde relateras till styrkan hos den specifika frukten. Starkare djävulens fruktkrafter gör det i sig mindre sannolikt för användaren att dö. Med tanke på att många frukter fortfarande är okända i One Piece-universum även idag, kan vissa frukter till och med vara okända på grund av deras låga gythastighet. Ju mindre ofta det svarar på olika ställen över hela världen, desto mindre sannolikt kommer människor i kontakt, vilket gör att det verkar sällsynt, då kan det vara. Till exempel tog det Blackbeard många år att hitta sin önskade frukt, vilket gör att det verkar vara en mycket sällsynt frukt (som den är).

I samband med föregående stycke tror jag att värdet av en viss frukt ökar dess sällsynthet. Detta betyder inte nödvändigtvis styrka, som vi har sett med operationens frukt. Denna frukt gör i sig inte någon stark. Kraften är inte magisk som nämnts av Corazon och kräver mycket kunskap. Världsregeringen prissatte den till 5 miljarder Beli, med tanke på hur mycket makt den innehar det anses vara "Ultimate Devil Fruit". Jämfört med det har vi Revive-frukten, som har en extremt låg gythastighet, men ändå verkar ingen bry sig mycket om denna frukt, eftersom den inte är det som önskas av majoriteten av människorna.


På en sidoteckning är det verkligen bekräftat att bara en enda instans av någon djävulsk frukt kan finnas samtidigt. Usopp bekräftade detta i kapitel 447 och Oda dubbel bekräftade detta i SBS i volym 48, kapitel 467.

Läsare: Ursäkta mig!! Får jag ställa en allvarlig fråga till den typiskt vulgära SBS ?? I volym 46 sa Usopp att samma kraft inte finns två gånger. Men det är inte meningsfullt med vad du sa i Volume 45 SBS ... Om Gomu Gomu no Mi stod i en bok med frukt, så HADDA Luffy att ha ätit åtminstone det andra kända exemplet på frukten! Nu, vackraste och mest intelligenta Ei-chan, förklara allt! ✩ P.N. Takafi

Oda: Mycket vass av dig. Men jag är cool. Jag har inte gjort några misstag. Som en ledtråd, låt mig omformulera vad Usopp säger. "Samma krafter finns inte två gånger SAMTIDIGT". Hur är det? För mer information måste du bara vänta på att en viss professor gör sitt uppträdande i berättelsen och förklara exakt vad Djävulens frukter verkligen är ... Så småningom.

I grund och botten existerar varje frukt bara en gång vid varje given tidpunkt, när den konsumeras av någon. Sedan frukten kommer bara att dyka upp igen när konsumenten har dött. Med ess-situationen tog det lång tid att dyka upp igen eftersom frukten tog lång tid att hitta.

Låt oss nu prata om sällsynthet.

Sällsyntheten som du talade om baseras på fruktens egenskaper. Detta beror främst på: Zoan, Paramecia och Logia.

De flesta av djävulens frukter är antingen Zoan eller Paramecia, vilket gör Logia till en mycket sällsynt och mycket stark frukt. Nu finns det Zoan-klassen, som har underklasser. Det finns det vanliga odjuret som du ganska mycket kan se i en djurpark som inte är så sällsynta och till och med kan göras konstgjort med hjälp av Smile. Det finns dock två undergrupper som är mycket sällsynta, för som i det normala livet ser du inte djuren, det här är Forntida Zoan, till exempel X Drakes Theropoda-dinosaurie. Den andra är Mytisk Zoan, som verkligen inkluderar Marco's Phoenix. Anledningen till varför dessa är så sällsynta är att de delar egenskaper med både Paramecia och Logia. Gör dem extremt kraftfulla.

Varför är de mytiska Zoan-frukterna sällsynta än Logia?

Det är ganska enkelt för att vara ärlig. Antalet element som du kan förvandla till Logia är mycket mer än mängden mytologiska djur som kan bildas.

Källor:

  • Zoan-klass

  • Djävulens frukt

  • Articificial Devil Fruit

1
  • 2 Var får du informationen som bara regelbunden djur kan göras konstgjort? Vi har bara sett en enda konstgjord fruktanvändare och han har ett ganska sällsynt djur. En molnvandrande drake är inte så vanlig i de flesta djurparker. Det förklarar inte heller varför en phoenix är mer ovanlig än en leopard. Vad gör Phoenix-frukten mer sällsynt än leopardfrukten? Båda svarar bara när användaren dör ändå.

Det är inte Phoenix är mer sällsynt än leoparden men den mystiska zoanen är mer sällsynt än en normal zoan eftersom det finns mycket fler olika typer av djur än mystiker det är vad de där är en av någon kraft av en djävul frukt men klasserna av djävulens frukt kan vara mer sällsynt exempel låt oss säga det totalt 20 logai djävulens frukter och 5 mystiska zoan du har en stor chans att logai över till mystic zoan eftersom det bara finns 5 olika mystiska zoan över de 20 logai