Anonim

Imagine Dragons - Whatever It Takes

Jag såg en bild från delarna när Franky besöker Future Kingdom (jag har inte nått de delar av serien faktiskt, så jag vet inte sammanhanget), med hans metalliska skalle, bröst och andra kroppsdelar exponerade, som saknar hudtäckning.

Det var också synligt på vägen till Enies Lobby att hans höft kan fästas i längd (omvänd Centaur-förmåga), men i posterna efter EL var folk äcklade av att han sprang naken, vilket betyder att han sannolikt inte skiljer sig från en typisk man i denna aspekt.

Med tanke på dessa och många andra stunder (som att cola-kylskåpet ersätter magen) är det ganska svårt och nästan omöjligt att avgöra hur mycket av honom som förblev mänsklig.

Finns det något vi kan veta säkert? Vad jag hittills kunde bedöma är att hans armar är helt ersatt (vilket är uppenbart att se hans utseende efter TS), men jag blev förvånad över att till och med hans skalle inte är original längre.

Vi vet att eftersom Franky inte kunde nå ryggen när han först omvandlade sig till en cyborg, förblir den delen fortfarande organisk; och enligt Senor Pink i kapitel 775 är Frankys rygg fortfarande gjord av kött efter tidsskedet.

Robin lyckades också pressa sina meniga i slutet av Lobbybågen efter Enies i ett försök att få honom att gå med, så dessa delar förblev också organiska.

Medan hans huvud nu delvis är robotiskt, vilket visas med stålnosen och de exponerade kretsarna från de skador han led av sin kamp med Senor Pink, kan det fortfarande blöda, vilket visar att det förblir åtminstone delvis organiskt.

1
  • 3 Vad jag inte kunde få är att hur kunde han dela höften (Reversed Centaur) om hans meniga fortfarande är original?