Anonim

Dragon Ball Super avsnitt 131 GOKU DEFEATED! FRIEZA DEATH BEAMS JIREN! FRIEZA VINNAR BEKRÄFTAD DBS 131

I Dragon Ball Super Broly,

När Goku och Vegeta som slåss tillsammans inte kan besegra Broly, håller Freezer sig själv mot honom i en halvtimme förmodligen.

Överträffade Freezer Goku och Vegetas effektnivå igen i Dragon Ball Super Broly?

Frieza varar faktiskt i en Timme(De hade två misslyckade fusioner). Men Goku och Vegeta svimmade inte riktigt eller skadades oerhört (Obs: Detta är baserat på nivån på skador de har haft i några av de tidigare bågarna) och vi ser dem inte riktigt i en position som inte kan slåss eller till och med verkligen kämpa för att försöka hålla mot Broly för att göra det argumentet. Goku visste att de inte kunde besegra Broly i detta tillstånd och behövde smälta. Därför teleporterade de därifrån. Goku och Vegeta har visat mycket större motståndskraft mot väsentligt mycket högre maktnivåer. Detta var mer av att Goku utnyttjade situationen på bästa sätt och gjorde vad som var nödvändigt.

Plus, när Broly först förlorar mot Vegeta och Paragus säger att Broly har nått sin gräns, beslutar Frieza att dra sig tillbaka. Om Frieza var väsentligt starkare ser jag inte varför han inte skulle ha hoppat in i striden vid den tidpunkten och besegrat Goku och Vegeta.

Jag är inte säker på att svaret är exakt sant. Frieza kan ha varit mer kraftfull än Goku eller Vegeta individuellt, men att veta att han skulle behöva slåss mot dem båda och att ha sett dem bryta sina gränser gång på gång tidigare, kanske han ansåg att det var för riskabelt att försöka ta de på.

Redan senare när det verkade som om Blue Goku överväldigade Broly, sa Paragus redan till Frieza att Broly var utom kontroll, så det är inte alls garanterat att det skulle ha varit en 2v2.

Självklart kan det verkligen vara så att Frieza helt enkelt var på samma nivå som Goku eller Vegeta och hade tjock plottningsrustning för att få munkavle att fungera (det var ganska roligt), men baserat på bedrifter här verkar Frieza starkare.