Anonim

Naruto Uzumaki VS Sasuke Uchiha Boss Battle - Engelska Dub

Madara jämför sin Susanoo med Tailed Beasts. Vi vet också vid en tidpunkt, den tredje Raikage hade en chakranivå som var jämförbar med den för ett Tailed Beast. Skillnaden i makt för Madaras Susanoo- och chakranivå i den tredje Raikage är dock enorm.

Så hur förstår vi kraftnivån i Madaras Susanoo?

4
  • för att vara ärlig ... Jag har undersökt, men när jag såg på Narutopedia, att Madaras Susano'o klarade en tio-tailed jutsu, var jag rikare med en annan hjärtinfarkt ... så för detta, besök naruto.wikia .com / wiki / Madara_Uchiha avsnitt Dojutsu .... jävla jag hatar fyllmedel och att vara i den här typen av nackdelar: <
  • @ Rinneg4n Jag kommer ihåg när de 9 svansdjuren dunkade på madara, hans Susano var trasig. Det är sant att hans Susano överlevde Tenpenchii av Ten Tailed-odjuret, men det var inte en koncentrerad attack. Slutsatsen jag kan dra är att den inte är starkare än att säga överleva attackerna från de nio svansarna. +1 för referens för tio svansar.
  • Det är över 9000.
  • @BoyLittUp det finns många tillfällen och hans sussanoo-kraft är väldigt stor ...... även om en del av hans sussanoo-kraft redan har sändts i telefon

Låt oss ta en titt på några fall där Madara manifesterade sin Susanoo-kraft:

  1. Det kan kalla till sig 2 meteorer samtidigt vilket resulterade i fullständigt kaos.
  2. Hans kloner kan enkelt kalla Susanoo.
  3. Hans kompletta kropp - Susanoo är gigantisk.
  4. Det kan ta ner 5 Kages enkelt.

Tengai Shinsei

Madaras Susanoo på Narutopedia

Efter att ha väckt kraften hos båda hans Mangekyō kunde Madara använda Susanoo. Han behövde inte helt manifestera det för att dra nytta av dess användning: med bara dess bröstkorg kan han motstå en Ultra-Big Ball Rasengan, och han kunde utföra attacker med endast dess övre halva. [...] Hans Susanoo svängde upp till två (fyra i anime) böljande blad som kunde kastas, sedan underhålls och fjärrstyras. Madara kan också producera Yasaka Magatama i olika storlekar.

[...]

Enligt Madara var den fulla kraften i hans kompletta kropp - Susanoo jämförbar med svansdjurens, och ingen hade levt för att se det en andra gång. Madara kunde forma sin stabiliserade Susanoo som en rustning som han utrustade för Nine-Tails för att komplettera deras respektive förmågor.

Finns det något sätt att bryta hans extraordinära försvar?

Ja. Den ökade defensiva styrkan i Madaras sista Susanoo-form kan bara förstöras eller till och med genomborras av kraftfulla tekniker som Hashiramas Top Transformed Buddha. [Ch. 626].

Citerat från gammal version av Madara Uchiha på Narutopedia

2
  • Japp, det är definitivt bedrifterna från Madaras Susanoo. Jag letade emellertid efter svar som vad ^ @ Rinneg4n sa i ovanstående inlägg. (Han jämnade ut ett helt berg med en enda svepning.) Jag tror att dess krafter faller inom intervallet mellan 4 eller 6 tailed djur. Detta är en fullständig slutsats av mig. Det kan dock finnas ett mer lämpligt svar :).
  • @BoyLittUp Jag har citerat några av hans sussanos förmågor ...... uppenbarligen är kraften i hans sussano väldigt stor

Vi fick inte riktigt se Madaras perfekta Susanoos verkliga kraft, eftersom han bara använde den när saken krävde det ... Han pressade aldrig riktigt på att använda den perfekta Susanoo, som man såg när han sa att det skulle vara synd att använd den två gånger efter att ha avbrutits i striden mot de fem kagesna, så vi känner inte till Madaras fulla krafter än när den krossades av de nio tailed djuren, han var inte ens i sin perfekta form så du kan inte verkligen döma makten eftersom Madara aldrig riktigt användes för att använda den i den utsträckningen.

1
  • skulle du ha något emot men referenser behövs för att stödja ett svar

Jag tror att madaras susanoo var stark men jag tror också att när Sasuke fick sin, var den redan förbi madaranivån. Madaras kan ha utjämnat berg men Sasuke tog enkelt ut flera meteoriter i storleken på berg, och hans kunde också flyga. För att inte tala om hans manifesterades inte bara från ett EMS utan också från en Sharinnegan. Vilket var SO6P-driven. Sasukes susanoo vinner med ett långskott. Madaras från vad vi såg av honom kunde inte heller använda Amaterasu, vilket Sasuke kan göra lika bra som form. Sasuke kunde också strömma sin chakra chidori genom sin susanoo och matcha storleken på chidori med sin susanoos hand. Vilket är en massiv chidori. För att inte tala om han skapade två av de mest kraftfulla teknikerna i naruto, hans perfekta tailed beast susanoo och Indras pil, som bara rivaliserades av narutos jätte tailed beast bomb rasenshuriken. Sasuke som vuxen vi bara kan föreställa oss är mer utvecklad och starkare. Hans susanoo är mycket mer förfinad.

Madaras stormfulla gud av modighetskraft är jämförbar med den hos bijuuen, eftersom den har mycket humangös chakraeffekt.

en enda gunga av madaras susanoo kan jämna ut eller förändra kontinenten.

om hans susanoo kan jämna ut bergen i en enda sväng av bladet, vad skulle hända om madara satte maximal effekt i hans susanoo ??

Vad händer om hans (madara) susanoo hade gått full eller fullt på ??! Tänk på det .. ja, "jämförbar med en bijuu" är för mycket men ... ÖVERVÄLLANDE * !! 💪😶😶

Madaras susanoo är förstörelse inkarnerad - indra otsutsuki hade överlämnat sina ättlingar en mycket kraftfull förmåga till dem som hade uppnått mangekyo Sharingan och uppnått EMS..Susanoo är en förmåga baserad på användarens chakrakontroll såväl som ens känslor .. Därav det är en mycket kraftfull teknik..sasukes susanoo är också en annan inkarnerad av mycket katastrofal katastrof .. Varje MS- och EMS-användare som upplever och manifesterar susanoo är direkt kraftfull..madaras susanoo är lika stark som hans chakra-reserv och drivs också av hans känslor & stridsupplevelse - som gör hans susanoo starkare än sasuke i termer av strid exp ... madaras susanoo effektnivå poäng> kraft- 9, def -10, hållbarhet-9, chakra användning- medium, förstörelse kapacitet-extrem **

1
  • 3 Som det är nu verkar ditt svar inte svara på frågan. Överväg att redigera den så att den passar mer i frågan. Vänligen avstå från att använda frågeställning som ett svar är antag att svara på frågan och inte ställa en annan sak.