Anonim

Nightcore - Monster - Imagine Dragons ♫

Jag minns en scen där en pojke cyklar (?) Och han stöter på en tjej. De tappar båda, men när han kollar på henne är hon mer orolig för honom. Jag tror att hon tar in eller hjälper demoner som killen inte kan se. För var och en som hon hjälper blir hon mer kraftfull, men makten är olycka (tror jag).

Det finns en annan scen där demonerna kollar på killen när han badar, och demonerna berättar för flickan att de har sett honom naken bara för att skämma bort henne.

Jag minns att hon också hjälper en demon som är en butiksmaskot (?), Möjligen en panda, och han går med i hennes grupp. Demonerna lär sig att han gör en ritual av något slag eller har en charm som hindrar dem från att göra någon skada.

1
  • Låter intressant

Jag är ganska säker på att det är det Renai Kaidan Sayoko-san.

Synopsis från mangaupdates (betoning min):

Sayoko är en otroligt snäll, men ensam, ung kimonoklädd dam som har vissa övernaturliga förmågor. Hon kan se spöken och befriar dem från sina dödsställen genom att gå med på att låta dem hemsöka henne istället. Som ett resultat, överallt där hon går, hon följs av en armé av välmenande andar som bara hon kan se. Hennes konstighet tenderar att kasta alla vanliga människor som annars skulle ha blivit hennes vänner.

Inaba är en dålig högskolestudent som råkar göra det av misstag kör över Sayoko med sin cykel.

Sayoko är det normalt oförmögen att interagera med människor under långa perioder, för eftersom hon är hemsökt riskerar hon andra människors hälsa bara genom att vara nära dem ... Men av någon anledning är Inaba helt bra med att vara runt Sayoko även under långa perioder ...

.... precis vad som händer?

Scenen var Inaba kör över Sayoko med sin cykel händer redan i början av kapitel 1. Sayoko blödde från hennes huvud, men hon var mer orolig för pojkens välbefinnande än hon själv.

Också från kapitel 1 bad Sayoko Inaba att leda henne till den förbannade butiken där Inaba skulle arbeta men chefen sprang iväg utan att betala sin lön. När hon kom, pratade hon med pandamaskotten, som dog av ett värmeslag. Pandamaskoten älskade lukten av restaurangen, så han stannade och försökte annonsera för butiken, men varje ny butik som öppnades där stängdes till slut. Hon lät pandamaskotten besitta sig i slutet av kapitel 1.

Scenen där spökena (inte riktigt demoner, de är välmenande spöken) retade henne om att se pojken naken är från kapitel 2.