Anonim

Jason Mraz - Make It Mine (U.S. Version) [Officiell video]

I avsnitt 1 av Attack on Titan 2,

Miche lyckades använda sig själv som bete och dödade de flesta titanerna. Vad är poängen med att springa iväg med vetskapen om att Titans kan springa och eventuellt komma ikapp sin häst? Och närvaron av den onormala apaliknande Titan skulle göra situationen farligare och oförutsägbar om jag var han och jag ville springa iväg.

Redigera: Eftersom han är den näst mest skickliga efter Levi, borde han precis ha dödat alla Titans i hans närvaro utom den onormala utan att tveka. Även om den onormala Titan hade kastat hästen mot honom skulle han inte behöva drabbas av en smärtsam död.

1
  • Under scenen du hänvisar till finns det ett betydande tidspress (varför de inte engagerade alla titanerna och istället valde att ignorera dem), och för det andra är de överraskad om Titans som plötsligt sprintar. Oavsett om det var känt att Titans kan sprint, så var det oväntat för dem att göra det just nu. Det kan vara ett misstag från människors sida; men det var deras förväntan ändå.

Ibland lämnar anime bort några av de finare detaljerna, som inte verkar göra skillnad på lång sikt, men i slutändan leder till bristande förståelse för vad som har ägt rum och varför.

Avsnitt 2 av säsong 2 av Attack on Titan motsvarar direkt kapitel 35 i mangan. Spoilers nedan.

För det första var hans primära mål att meddela andra om överträdelsen vid Wall Rose och evakuera bosättningar. Detta uppvägde varje omedelbar fara som finns i situationen och det representerar VARFÖR han valde att lämna området med titaner fortfarande närvarande. När det gäller hur han trodde att han kunde navigera på ett säkert sätt var Miche / Mike känd för sina färdigheter och skicklighet i strid, som nämnts i kapitel 35 i Attack on Titan (manga). Han trodde verkligen att han var kapabel att övermanövrera eller direkt besegra titanerna som han ännu inte hade skickat ut. Och slutligen, kom ihåg att hästar vid den tiden speciellt föddes upp för hastighet och temperament för det enda syftet att framgångsrikt överträffa titaner.

4
  • Om hästarna framgångsrikt kan springa ut Titans även om de sprintar behöver soldaterna inte frukta och Miche behöver inte ens använda sig själv som bete för att locka Titans i första hand.
  • Om du tittar på det första avsnittet kommer du att veta. Människor fruktade till och med bara normala Titans började sprint och tvivlade på om deras hästar framgångsrikt kunde springa ut dem. Så småningom var Miche tvungen att lämna formationen för att locka igång Titans så att han kunde säkerställa människors säkerhet.
  • Jag tänkte motverka svaret, men jag vill inte gå in i en detaljerad diskussion om den uppenbarligen orealistiska vetenskapen bakom AoT. Om hästarna inte kunde springa över titanerna skulle de inte användas utanför väggarna. Vi har sett många gånger där scouts på hästar överträffade och utmanövrerade titanerna. Jag kan tänka mig en sådan instans när en sökrobot jagade dem utanför väggarna i avsnitt 17 och Sasha kunde hålla takten före titanen och utmanövrera den.
  • Jag tänker dock för att klargöra det, när jag säger att jag springer ut, menar jag inte att hästmaraton sprintar rätt förbi titanerna. Jag menar att de är fysiskt kapabla att springa ut och manövrera titanerna utanför väggarna. Kanske skulle jag ha varit tydligare i mitt ursprungliga svar för att undvika förvirring.