Anonim

Kabhi Hasna Hai Kabhi Full Video - Dil Hai Tumhaara | Preity Zinta, Arjun Rampal, Rekha

Jinta och Ururu är barnen som arbetar i Uraharas butik. Jag är nyfiken på vad deras identitet är. Så vitt jag minns har det aldrig sagts vad deras bakgrundshistorier är.

Är de Shinigami som Urahara var? Om de var det, varför är de med Urahara? Var de också på flykt från Soul Society?

Eller är det människor med speciella krafter som Tchad och Orihime? Om de är det, väcktes deras krafter från att vara nära Urahara, ungefär som Chad och Orihimes krafter väcktes genom att vara nära Kurosaki Ichigo.

Eller är de Quincies? Även om jag tvivlar mycket på detta eftersom de aldrig har setts med bågar och Quincy-tekniker. Eller är de modifierade själar som Kon?

Vad är dem?

2
  • Jag kommer ihåg att Urahara sa att Ururu är ett "Anti Soul Reaper" -vapen (dvs. anti Shinigami) i Dub runt när Ichigo kämpar mot Grimjow första gången och hon sparkade helt på åsnorna eller Arancar tills jag tror att hon somnade. med tanke på hur stark hon är tvivlar jag på att hon är en normal människa
  • En poäng jag skulle vilja göra är att när en av Arrancars (han hade blont hår och anlände med Grimmjow när han åkte till The Living of the Living första gången) attackerade Renji i Uraharas butik, vaknade Ururu av det och Arrancars andliga tryck påverkade Ururu. Åtminstone, det är vad Jinta sa. Men Jinta blev aldrig påverkad av Arrancar, så det här förvirrar mig. Om denna information är viktig eller inte beror på om de senare förklarar varför detta händer. Men jag tvivlar starkt på att de har det, jag vet inte förrän jag faktiskt är klar med Bleach.

+50

Jag vill börja med att säga att deras lopp inte uttryckligen har angetts i någon av Anime / Manga, så vi kan bara teoretisera vilken ras de kan vara från. De flesta bevisen pekar på att de är antingen Enhanced Artificial Souls / Humans.

Här är de möjliga teorierna, de fakta som stöder dem och de fakta som står emot dem:


Teori 1: De är förbättrade artificiella själar1

Vi vet att Nemu Kurotsuchi är den konstgjorda "dotter" till Mayuri Kurotsuchi. Han använde en kombination av Gigai- och Gikon-teknik för att få henne att existera. Det är troligt att Urahara gjorde detsamma för att skapa Ururu och Jinta.

För:

  • De kommer till synes från ingenstans och bor hos Urahara.
  • Båda har krafter långt över allt annat som en människa har visat i Bleach och Ururu har till och med ett "arg-läge" när hon blir skadad.
  • Det borde inte vara svårt för Urahara att skapa Mod Souls, angående kunskapen han har om Souls, modifierade Souls och hur de fungerar. Någon som kan skapa en Hogyoku kan säkert skapa Mod Souls. Speciellt eftersom Urahara inte behövde skapa dem från grunden, eftersom de redan fanns.
  • Att Urahara skapar en speciell Gigai borde inte heller vara mycket problem. Han är personen som skapade den speciella Gigai som höll Rukia under hennes två månader i den mänskliga världen.

Mot:

  • Det är inte omöjligt för dem att vara människor trots sin styrka, för Inoue och Kannoji är båda människor men har förmågor som är större än normala människors.
  • Till skillnad från Nemu har de en egen vilja.

Man kan argumentera för att de inte är robotiska (de säger inte ja till allt som Urahara säger), men som Ayase påpekar i kommentarerna är Kon en Mod Soul men inte heller robot.


Teori 2: De är människor2,3

De sägs vara högspecifika människor på Bleach Wiki:

En mycket liten andel av den mänskliga befolkningen utvecklar en stor mängd Reiryoku; de är kända som "High-Spec" människor. Dessa människor kan se och interagera med Reishi-tillverkade föremål, såsom själar, i varierande grad och av olika skäl.

För:

  • Urahara hade Hougyoku i sin ägo fram till Rukia kom till Karakura stad och förlorade sina krafter. Han lånade henne sin speciella Gigai med Hougyoku gömd i den. De kunde ha fått sina krafter från att vara något nära det. Sado och Orihime fick sitt som en indirekt följd av att komma i kontakt med Hogyoku, eftersom det fick Rukia att förlora de flesta av sina krafter till IchigoKällasom, som Urahara sa, var orsaken till att väcka makten i Rukia och Sado. Från Wikias artikel om Sado:

    Urahara berättar sedan för dem att Ichigos stora mängd Reiatsu läckte ut på dem och som fick dem att få sina krafter, och att dessa krafter var vad de naturligtvis hade till att börja med.

  • De åldras som vanliga människor, medan Mod Souls inte åldras.

Mot:

  • Med tanke på Uraharas expertis när det gäller Gigai och Mod Souls är det möjligt för honom att komma på ett sätt som Mod Souls åldras.
  • Trots att de anges vara högspecifika människor på Bleach Wiki, finns det ingen officiell källa angående detsamma.

Teori 3: De är Soul Reapers

För:

  • De hänger alltid med Urahara och är kunniga om Soul Society, Hollows, Quincies och i stort sett allt som en vanlig Soul Reaper vet, även om de kanske bara har lärt sig allt från Urahara.

Mot:

  • De har ingen Zanpakuto.
  • De har ingen anledning att leva med Urahara utanför Soul Society eftersom de inte förvisas från Soul Society, vilket Urahara är.

De är inte Hollows / Quincies

Jag säger detta för:

  • Deras fysiska utseende överensstämmer inte med en ihålig, som att ha en trasig mask eller ett ihåligt hål. Som Wikia-artikeln om Hollow säger:

    Alla håligheter bär masker, som är bildade av hjärtan som de förlorat som människor. Denna mask skyddar den nakna instinkt som lämnas kvar i ett varelse efter att ha förlorat sitt hjärta och döljer Hollow's ursprungliga identitet

  • Deras utseende stämmer inte heller överens med en Quincy:

    Den sista kontrasten mellan Quincy och Shinigami är deras respektive val av uniform. Medan Shinigami bär traditionella, svarta, flytande hakama, bär Quincy vita, formpassande tunikar med hög krage. De bär alltid avslappnade kläder.

    De verkar inte heller ha makten att manipulera Reishi till andliga vapen.

12
  • 2 Kon är en mod-själ men han är inte robot -> Mod-själ behöver inte vara robot
  • 1 "Sado och Orihime fick sina nästan omedelbart efter att ha kommit i kontakt med Hougyoku / Rukia" jag trodde att Urahaha sa när Menos först uppstod (samtidigt som Sados och Orihimes krafter först vaknade) att det var deras närhet till Ichigo och hans alltid utflödande andliga energi som gjorde det möjligt för dem att utveckla krafter
  • 1 @DezNutzRLegendary Eftersom jag svarade direkt, tänkte jag att du skulle ha kollat ​​chatten då. Hur som helst, här är länken till meddelandet jag hänvisade till. Leta efter det markerade meddelandet / sök efter mitt namn för att se mitt inlägg. Eftersom meddelandet kan gå ut ur skärmen under laddning.
  • 1 @AshishGupta ser inte något relaterat till detta.
  • 1 @DezNutzRLegendary Jag kopierar klistra in därifrån: "Jag skulle vilja påpeka att i denna redigering: anime.stackexchange.com/posts/28752/revisions Den gula delen (block citat) är endast för att citera dessa rader från webbplatsen. De är inte där för att de fungerar som en spoiler. En spoilertext föregås av>! Som i princip är dold tills du svävar över texten, till skillnad från blockcitatet som är synlig hela tiden "

Ingen vet det riktigt. Det finns mystiska karaktärer i Bleach och det gör det fantastiskt för fantasi och oändliga möjligheter och sannolikheter! :)

  1. De är helt normala barn med superkrafter.

Jag antar att det är möjligt att Ururu och Jinta bara är normala barn - föräldralösa, kanske som Urahara vänligt adopterade. De åldras trots allt, och det är inte som att vi inte har gott om exempel på människor som har superkrafter. Det skulle fortfarande vara en fråga om hur de fick superkrafter, naturligtvis - och förmodligen hade Urahara något att göra med det.

  1. De är konstruktioner.

Mycket mer troligt är enligt min mening att Ururu och Jinta är konstgjorda barn skapade av Urahara. Detta skulle förklara deras superkrafter, var de kom ifrån, och varför Ururu har Uraharas hår. Plus det är Urahara. Vi vet att han är något av en galen vetenskapsman.

  1. Jinta är normal; Ururu är en konstruktion.

En tredje möjlighet är att endast Ururu är en konstruktion, och Jinta är ett normalt (ish) mänskligt barn. Ururu har gjort mycket mer att vara misstänksam mot - som när hon kämpade mot Ichigo med så mycket makt att han sprang för sitt liv. Eller när hon slog en Arrancar tillräckligt hårt för att få honom att blöda. Jinta har en fladdermus som han kan svänga ganska hårt, men han har inte gjort någonting lika extraordinärt som Ururu. Så kanske hon är den enda konstruktionen.

  1. De skapades för att bekämpa håligheter.

Naturligtvis, huruvida Ururu och Jinta är konstruktioner eller om de är människor med krafter, kvarstår frågan - varför Urahara gjorde / bemyndigade dem? En idé är att de skapades som ett vapen mot Hollows. Det skulle till exempel förklara varför Ururu förlorade det när Yylfordt dök upp och gick in i GG Genococenocenenenen Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because Because

  1. De skapades för att bekämpa Quincy.

Det har inte funnits några tecken på att så är fallet. Jag nämner det bara för att eftersom vi nu är i Bleach s sista båge, måste alla avslöjanden som kommer att hända ske i ett Quincy-sammanhang. Så kanske Tite Kubo har räddat avslöjandet av Ururu s och Jinta s sanna natur eftersom de faktiskt skapades som ett slags vapen mot Quincy. Urahara är trots allt en kille som gillar att planera framåt.

  1. De är butikens försvarsmekanism.

Eller kanske Ururu och Jinta skapades inte för att bekämpa någon specifik fiende; kanske utgör de helt enkelt butikens försvar. När allt kommer omkring, vad Ururu reagerade på när det kom till Yylfordt var hans ovanliga andliga tryck - en reaktion som är vettig om hon finns för att skydda butiken mot fientliga inkräktare. Och för en man som Urahara, på flykt från Soul Society med en butik full av farliga (och bara tvivelaktigt lagliga) föremål, är det vettigt att ha ett försvarsteam. Varför han bestämde sig för att göra dem barn är en öppen fråga.

  1. De är ersättare för barn som Yoruichi och Urahara inte kunde ha.

Detta är åtminstone teorin som anonen skickade mig tillsammans med begäran. Tydligen är en teori att Yoruichi antingen hade missfall eller helt enkelt inte kunde få barn, och så Urahara skapade dessa ersättare. Jag tvivlar på den här, i den mån det verkar farligt shippy för Bleach (ett kanonpar med båda karaktärerna som lever? Vad?), Och Yoruichi har inte visat någon speciell tillgivenhet för de två barnen. Men det är en möjlighet.

  1. De är modiga själar.

Nu när Ururu och Jinta har åldrats kan det här vara osannolikt men hej. Kanske är Gigais i den åldern en sak nu. När allt kommer omkring har vi hittills bara haft en mod-själ i kanon - Kon. Och vad vi vet om modsjälarna är att de skapades för att slåss, och de fick specifika stötande krafter (Kon tycks "sparka"). Kon själv kom från Uraharas butik - från en låda med "defekt" varor. Så om Urahara hade en modig själ, varför inte mer? Kanske är Ururu och Jinta båda modiga själar som Urahara räddade, och det förklarar deras befogenheter att bekämpa håligheter.

  1. De skapades av Hogyoku.

Vi har sett nytt liv skapats på ett par sätt i Bleach. Det finns Kurotsuchis skapande av Nemu, som verkar vara knuten till vad i helvete Kurotsuchi är, och det fanns Aizens skapande av Wonderweiss genom Hogyoku. Vi vet att Urahara också hade Hogyoku ett tag, och vi vet att Hogyoku visar önskningar. Så kanske Urahara sa till sig själv, "Man, jag önskar att jag hade ett par barn som råkar vara fantastiska för att slåss mot håligheter" och Hogyoku tog hand om resten.

  1. Tessai skapade dem.

Eller kanske är jag långt borta från basen för att tro att Urahara skapade dem alls. Det finns ju en annan kille i butiken, och Tessais förmågor är lika mystiska som hans förflutna. Allt vi vet är att han är ett geni med Kido, och han arbetar med Urahara. Kanske är han killen som skapade Ururu och Jinta med sin Kido-upplevelse. Kan Kido ens användas på det sättet? Antagligen inte....

Och jag såg en cool teori att Ururu och Jinta är modiga själar baserade på Rukia och Renji, och placerades sedan i en Gigai som långsamt binder med själen inuti den. Rukias Gigai skulle göra henne till en människa om hon lämnades tillräckligt länge, vilket förklarar varför Ururu och Jinta åldras som människor. Att ha helt andra personligheter än Renji och Rukia är konstigt, men titta på Nemu och Mayuri.

2
  • Sista stycket påminner mig om Ururu och Rukias smäll.
  • Nummer nio och nummer tio är ganska logiska. Jag kan välja en av dessa.

Det finns en del innan arrangörerna dyker upp att rukia har både jinta och ururu med sig, säger orihime att hon och renji har en hemlighet. Hon får aldrig avsluta för att något händer. Tbh. Jag är övertygad om att de är avkommor till rukia och renji, men själsskördare får inte ha relationer när domstolsvakten än mindre har barn. Så mitt svar är att de är rukua och renjis barn.

2
  • delen om domstolsvaktens medlemmar som inte får ha avkomma behöver nämnas eftersom det strider mot slutet av mangan där vi ser Rukias och Renjis dotter
  • Jag tror att du kanske hänvisar till en doujinshi. AFAIK, Jinta och Ururu sägs aldrig vara barn till Rukia och Renji.

jag tror att maby jinta är uraharahs barn och ururu är en gikogon- och gigia-mix (konstruktion) som nemu. Jag håller också med om att ururu kan ha skapats som ett försvarssystem för uraharas butik. antingen det eller ururu skapades för att skydda och bli vän med jinta. Jintas fladdermus nämns i mangan och jag tror att det kallas något som hans "oförstörbara järnfladder". det är möjligt att tessa eller urahara gav honom det för att skydda sig själv.

denna teori lämnar också frågan om vem Jintas mamma skulle vara. den första personen som kommer att tänka på är yourochi men han har ingen fysisk likhet med henne. sedan är det också möjligt att jinta är en konstruktion gjord av uraharas DNA på grund av hans fysiska likhet med urahara.

Jinta och Ururu min första gång att tänka på det här. Enkelt uttryckt är de mänskliga. Eventuellt förstärkt av Kiskes Benihime Zanpakto. Benihime har förmågan att dekonstruera och rekonstruera allt som passar Kiskes behov. Alternativt är / var de fullfödda barn övergivna för sina skrämmande krafter och lämnade för att klara sig själva. Eventuellt snubblar in i en situation där de korsade vägar med Kiske genom småstöld eller av misstag bryter en del av butiken i en strid med en stark ihålig.