Anonim

MSM - 5 skäl till varför det är en mirakelprodukt 1 dold fara!

Efter att Rukia har räddats och alla är ute efter att slåss strider, säger Soifon under sin kamp att hon utvecklat en ny teknik som hon bara precis perfekterat och inte ens fått ett namn.

men Yoruichi säger att det har ett namn som kallar det Shunk , hon förklarar till och med att anledningen till att Stealth Force-klädseln är utformad som den är på grund av hur Shunk fungerar och att tyget på armarna och ryggen skulle blåses bort.

Yoruichi är Soifons mentor och tog sin plats som chef för Stealth Force när Yoruichi försvann. om Shunk utvecklades mellan Yoruichi och Urahara efter att de lämnade, skulle utformningen av Stealth Force kläder inte vara så kopplad till den.

Så hur kommer det sig att Soifon inte visste om Shunk ?

3
  • Varför måste hon veta om det? En jämförelse från Kungfu-berättelser, för det mesta lärde inte mentorn i Kungfu-berättelser alla sina tekniker till sin elev.
  • @AyaseEri de kungfu-grejer jag har sett / läst (som kanske inte är mycket jämfört med andra saker jag läser / tittar på) visar i allmänhet att eleven fortfarande känner till de rörelser som deras mentor lär dem och slutar lära sig det på egen hand eller till och med överträffa flytten genom att besegra den. Jag frågar inte heller varför Yoruichi inte lärde det för Soifon eftersom hon förklarar detta utan snarare varför Soifon, som ledare för Stealth Force, som klädsel antyds vara utformad för Shunk visste inte att det ens existerade och antog att hon uppfann det
  • Yoruichi var uppfinnaren av Shunko. Så naturligtvis, om Soi Fon inte vet om Shunko, så betyder det att Yoruichi aldrig lärde henne om det eller aldrig använder det framför henne.

Svaret angavs i samma avsnitt att det avslöjades. Yoruichi förklarade för Soifon att hon inte ville lära Shunko för henne eftersom det var för instabilt (om jag minns rätt), med Yoruichi som säger "Även jag kan inte kontrollera det."

Redigera: Jag läste inte alla kommentarer under din fråga och såg inte att du redan visste så mycket, här är resten av mitt svar; Detta förklarar också varför Soifon aldrig skulle ha sett Yoruichi använda tekniken, eftersom det var olämpligt för strid.