Anonim

Inget mer “slappt bröst” (INGEN BULLSH * T!)

Pokémon som Mankey och Abra får objekt efter evolutionen. Primeape har metallringar runt handlederna och anklarna, och Kadabra får en sked. Det jag är förvirrad över är att Braixen också får ett föremål under evolutionen, pinnen i svansen, men i anime visas att Serenas Braixen bröt sin pinne och hittade en ersättare efteråt. Så är föremålen som erhållits under evolutionen en del av Pokémon? Om inte, räknas det som en lagrad vara?

Objekten var troligtvis inte avsedda av utvecklarna att vara en del av Pokémon, utan snarare en del av Pokémon-designen. Till exempel posten på Braixen från Pok mon X spelet är:

Den har en kvist fast i svansen. Med friktion från svanspäls sätter den kvisten i brand och startar i strid.

Källa: http://serebii.net/pokedex-xy/654.shtml

Så har alla Braixen kvistar? Ja, de gör det, men det är bara för att det är ett spel, och det var så Braixen designades. Och anime speglar designen i spelen, och ibland försöker anime att ge några resonemang om varför Pokémon har dessa föremål. Men är den här kvisten en del av Braixen? Nej. Som det framgår av Pok dex-posten är kvisten bara något som sitter fast i svansen av någon anledning. Det är också uppenbart i anime eftersom de kunde ersätta den när den bröts i avsnittet Mending a Broken Spirit! (Japansk episod titel: A Broken Twig: A Broken Heart! Braixens starka känslor !!)

Redigera: Om vi ​​refererar till Pok dex-poster ser vi att de berättar en berättelse som är lite annorlunda än vad vi ser i spelen och i anime. Till exempel, från Braixens inlägg, tror jag att berättelsen försöker säga att kvisten i svansen bara är en kvist som den plockade upp på en promenad genom en skog. Om vi ​​dock tittar på vad som faktiskt händer i spelet och anime, visas kvisten magiskt så snart Fennekin utvecklas. Poängen jag försöker göra är att det pågår mycket handvinkningar när en Pokémon utvecklas.

Om du också kommer ihåg den första säsongen av Pokémon-anime, utvecklades inte Ash's Caterpie på samma sätt som alla efterföljande Pokémon. För att bli Metapod höll den sig i en kokong med hjälp av strängskott, och för att bli Butterfree bröt det skalet. Detta utvecklingsmedel är vettigare, men det skulle inte vara möjligt att komma med ett unikt utvecklingsmedel för varje Pokémon. Jag misstänker att den vita glödmetoden antogs från spelen som en bekvämlighet eftersom så många Pokémon skulle utvecklas under serien och det introducerade denna inkonsekvens med saker som dyker upp från ingenstans.

4
  • Jag har redigerat frågan, redigeringen var, räknas objektet som ett spärrobjekt
  • @Dragon väl, håll objekt i anime och spel är lite annorlunda. I spelen när abra utvecklades till kadabra visas det med sked, men fick inte skeden eftersom det är hållobjekt efter evolutionen.
  • Så det räknas inte eller jämför jag bara äpplen och apelsiner
  • Jag tror att det bara är vettigt att fråga om hållna föremål när det gäller spel. Endast videospel skiljer mellan ett objekt som ingår i en karaktärs sprite / modell och ett objekt som kan utrustas och inventeras. Och självklart klassificerar spelen inte Braixens kvist som ett hållbart objekt.