Anonim

Timbaland & Magoo Ft. Aaliyah, Missy Elliott - Up Jumps Da Boogie HQ

Gjorde Nami en bröstoperation av Chopper? ;-)

Allt skämt åt sidan!

Hur kunde en 18-årig flickas bröst växa sig så stora inom två år? Efter tidshoppet blev Luffy 19 och Nami blev 20. Jag vet att i One Piece-världen är allt möjligt, men varför bytte producenterna hennes bröst?

Detta kan inte vara en tillfällighet:

Från en kommentar på Facebook

1
  • 6 TVTropes: Art Evolution. Det är inte ovanligt att en långvarig serietidning eller animerad show ändrar karaktärsdesign över tiden. Det kan ofta vara ett resultat av personalförändringar i produktionspersonalen, men jag vet inte tillräckligt om personalen i just denna show för att säga om så är fallet här.

Oda svarade själv på denna fråga i Volym 36, kapitel 342. Namis bröst växte så mycket för att hon fortfarande var ung och i sin tillväxtfas. Speciellt med det tvååriga timeskipet hade de gott om tid att växa!

Läsare: God dag, Oda-sensei. Du vet, att Nami-chan är så underbar !!! Den skönheten, den siffran! Jag svunnar redan ♡ Förresten, när du jämför henne med Nami-chan i Volym 1, har inte hennes bröst vuxit något? av Saori-chan

Oda: Japp. Jag förstår det här mycket. Men när du tänker på det hon är bara 18, hon är fortfarande i sin tillväxtfas. Hon har mer utrymme att växa! Jag ska ge det mitt bästa !! (←?) Och Robin är bara 28! Jag ska ge det mitt bästa !! (←?)

Efter att jag slutade läsa mer av SBS-svaren avslöjades fler mätningar. Så eftersom vi alla är nyfikna på frågan hur mycket de har vuxit, jag kommer dessutom att posta dem i svaret, Namis storlekar!

I volym 6, kapitel 49, avslöjas Namis byst / midja / höft (BWH) 86/57/86.

Läsare: När frågan kom upp om Namis mått lovade du att berätta för oss någon gång. Så när ska du berätta för oss? !!

Oda: Hehe. Jag har fått en vän som kommer ganska bra till det här. Hans öga är ganska exakt. Det är den "konstiga kocken", som kan berätta för en flickas mått med bara ett blick, Sanji-san !!

Sanji: Shitty kille! Jag är inte konstig"!! Det är "kärlek", jag är en "kock som älskar" !! Åh men du ringde mig. Jag förstår det, lämna det åt mig. Nami-san är söt, eller hur? Hon har också stil att matcha. Låt oss ta en titt ... B 86! W 57! H 86! Ingen tvekan om det!! Men hon är så cuuuuute. Hon är definitivt en tjuv. Men jag gillar henne fortfarande !!

Senare i Volym 37, kapitel 353, som fortfarande var före timeskipet, avslöjades det att hennes byststorlek hade vuxit till 95, vilket gjorde hennes nya BWH-mätningar 95/55/85.

Läsare: Hej, Oda-sensei! I volym 36 sa du att Namis bröst hade vuxit i storlek från år sedan, så vad är hennes 3 storlekar nu? Jag slår vad om att varje man i landet dör för att veta detta, så håll inte ut oss!


Nami: Höjd 169 B 95 W 55 H 85. Robin: Höjd 188 B 99 W 59 H 89

Senare, i Volym 42, kapitel 406, som åter var före timeskipet, bekräftade Oda att Namis och Robins bröst var Jag koppar.

Läsare: Jag är "Sogeking-ko", en förespråkare för alla friska unga pojkar överallt! Friska unga pojkar i detta land !! Kom ihåg frågan i SBS i Volym 41, frågar om Nami-san koppstorlek ?! Enligt min rotoskopiska syn är Nami-san under byststorlek 65. Så hennes vanliga byststorlek på 95 skulle göra henne till en I-kopp !!! (donnn) Det är ENORM !!! Jag är en D-kopp ... Pojkar ... kan du acceptera det här svaret ??

Oda: Jag måste säga att jag fick många svar på den här frågan från mina kvinnliga läsare. Tack för dina detaljerade och djupgående förklaringar. Men du vet, pojkarna kommer inte att läsa något av dessa komplicerade, svåra svar, så jag ska bara rapportera om det vanligaste resultatet! Nami och Robin är jag koppar. Wow.

Slutligen, i Volym 69, kapitel 686, efter timeskipet, avslöjades hennes nya storlek för att vara 98/58/88, J-kopp. Det verkar som om hon hade vuxit lite mer. Jag undrar när hennes tillväxtfas kommer att avslutas.

Läsare: Om mysteriet med Nami-san's New World byststorlek från volym 66, skulle jag vilja ge min åsikt som anställd på LADIES 'INNER. Nami-san byststorlek är sannolikt en "J Cup". Det finns en möjlighet att hon till och med har blivit större än detta. ... Om mina beräkningar stämmer är hennes bandmått 63 cm och bysten 98 cm. Om vi ​​skulle använda dessa mätningar skulle hon bli ett "K"; just nu i Japan finns det inget sådant som en "K" -kopp. Hon måste beställa utomlands. Oui, med andra ord, icke-standardiserad !!! Tja, personligen skulle jag säga att Nami-san är en "Nami Cup". (Boiing)

P.N. Shimizu Chageburo hemliga fan

(Translator's Note- LADIES 'INNER är en japansk butik för kvinnliga underkläder.)

Oda: OK. Pojkar, dagen har äntligen kommit. Den här branden som läsarna startade på volym 66. Tack alla för att du skickade in dessa otaliga brev. Sanji-kun! Har näsblodet slutat än !? Ge dem nu presentationen!

Sanji: Ja ... ledsen förra gången. Så det är Nami-san och Robin-chans nuvarande 3 storlekar, eller hur? De växte faktiskt i storlek, men luras inte !! Under dessa två år, vad som verkligen förbättrades är deras "sexiness"!

Nami- B: 98 (J Cup), B: 58, H: 88

Robin- B: 100 (J Cup), B: 60, H: 90


Ansvarsfriskrivning: Jag är ingen expert på kvinnors storlekar och mått, så om jag hade gjort en felaktig tolkning någonstans, förlåt mig.

0

Jag tvivlar på att det finns en legitim plotbaserad anledning till detta, och det handlar mer om att ge mer fanservice till publiken och kanske animatörerna förfina karaktärsdesignen över tid.

2
  • Inte säker på om detta bara är en tillfällighet, men Nami blev 20 efter tidshoppet. Med tanke på att Robin hade bröst från början kan det vara relaterat till Japans åldrande begrepp. Före tidshoppet ansågs hon traditionellt vara mindreårig, därav små bröst och efter det blev en vuxen, därav stora bröst, som Robin-sempai.
  • 2 om du faktiskt tittar på serien före timeskip växer de avsevärt från början av manga / anime till precis före timeskip. Detta har förmodligen att göra med fanservice för en men ännu viktigare har målgruppen förmodligen ökat till att inkludera äldre publik.

För kroppsstorlek är hennes bröst alldeles för stora för att de inte har förbättrats. De blir så stora på grund av mognad, men går vanligtvis bara upp en och en halv till två koppar i storlek, och mycket av detta bestäms också av kroppsmassa. Med sin kroppsstorlek och figur hade hon inte naturligt odlat så stora bröst utan hjälp utifrån.

Beviljas att jag pratar från ett verkligt perspektiv, och med en ton kan du göra alla möjliga ologiska kroppsproportioner. Jag tror att detta främst är för att locka manliga läsare som för det mesta inte bryr sig om det inte har bröst och en tät rumpa. XD

0